見過同事最癲點蛇王法?

697 回覆
4836 Like 48 Dislike
趕住走邊好玩 欣賞佢咁都要去
做地盤,13年跟咗老闆去澳門,完盤後啲重型機械因為船期問題要遲一個月先上船回港,老闆唔放心啲機無人睇住於是留我係澳門多一個月,要求淨係每日早午晚三套相 record 啲機既狀況
結果我每日多有成 5 / 6個鐘蛇出去行街睇野,成個澳門俾我行勻曬,行到無野行就用部私人notebook 打機過日神
話出去開會 其實去左雀館打牌
勁撚搶口
一係飲食一係倉務啦應該
蔡蛇上連登
星期六要番半日但其實無野做,索性早d 食飯再番去打卡
打位到打PS5,有人經過轉返個畫面
好勤力
10點鐘話好多會開要走 第二朝塊面出現左個好深既泳鏡印
有段時間日日都返去打卡見冇野做留低個背囊係公司就走人,到收工時間再返去打卡
佢將 "差唔多" 同 "兩個幾鐘" 拆開比你睇等你易理解d,
個幾兩個鐘=1.x
兩個幾鐘=2.x
你咁都唔明佢用意真係晒左佢咁好心教你同唔識中文啦
做Facial 整眼睫毛都做過
返工時間太長 放假又唔想出去唯有咁
佢地兩個係笑緊你啊,
搶住出黎柒
每隔一小時要落樓吸煙半小時
食完lunch去咗行博物館然後返公司打卡收工
澳門都無野行
諗住去轉旅行囉
澳寶沐浴露?
按照我既理解應該係2hr<蛇王時間<2.25hr
其實係,我又唔入賭場,主要係搵下氹仔同水坑尾街有咩特色食肆然後去試食
識條友之前因為冇打針,公司唔俾佢番但係照出糧成年,最近先番番工
護士梗係唔會咁玩啦
嗰日上晝要拎公司電腦去老遠Apple整,下晝返office

10點到咗Apple store,佢話要擺低部機幾日
本身諗住即刻返公司,但又唔想蝕,就自己周圍行下食下嘢,可能無端端有得hea太high ,到睇錶嗰陣已經2 3點

最後3點同阿頭講:屌佢整咗勁耐先話隔幾日先拎得
阿頭叫我直頭唔使返去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞