華納影業耗近2500萬美元投入《正義聯盟》補拍工作

102 回覆
6 Like 2 Dislike
但飾演閃電俠的伊薩米勒則必須同時在本片與同屬華納的《怪獸與牠們的產地2》之間來回兩頭跑

佢唔係化咗灰咩
但飾演閃電俠的伊薩米勒則必須同時在本片與同屬華納的《怪獸與牠們的產地2》之間來回兩頭跑

佢唔係化咗灰咩

我記得最尾有個shot影佢走左佬
同咪好似話佢會係重要角色
如果Joss真係補到Zack嘅不足嘅話
呢套嘢出到嚟都應該幾出色
好事
收到風拍緊DLC比第日隻4k碟啫 (好似)
嗅到陣味

咁大陣爆谷味,DC班偽文青頂唔頂得順?
而主導整個補拍作業的喬斯威登則主要負責加強情節的連貫性與角色彼此的互動交流

收到風拍緊DLC比第日隻4k碟啫 (好似)

反正套戲上完一排先出碟, 不如等埋影評, 睇完啲人屌佢乜先補拍嚟補鑊, 然後就話DVD先係完整版, 等啲人冇聲出
睇嚟本身又好唔掂
要係咁改
原本嘅JL應該又係好似bvs咁
畫面勁正但劇情好鳩
所以而家要係咁補拍
睇嚟本身又好唔掂
要係咁改
原本嘅JL應該又係好似bvs咁
畫面勁正但劇情好鳩
所以而家要係咁補拍

佢唔係化咗灰咩

條毒撚仲未死
一諗到條友拍復俐者拍得咁柒就有啲擔心,到底補拍啲咩。。。係咪Zack根本就比人踢左出局
而主導整個補拍作業的喬斯威登則主要負責加強情節的連貫性與角色彼此的互動交流

交流,姐係又狂搞gag

佢唔係化咗灰咩

條毒撚仲未死

可能係其他地方重組
一諗到條友拍復俐者拍得咁柒就有啲擔心,到底補拍啲咩。。。係咪Zack根本就比人踢左出局

佢個女自殺死左所以退出

Rip...

佢個女自殺死左所以退出

Rip...

話唔定係華納借機叫佢退出處理個女身後事,一舉兩得

佢個女自殺死左所以退出

Rip...

講曬啦你
點解唔將啲補拍放入DLC

佢個女自殺死左所以退出

Rip...

講曬啦你

如果唔係,點解冇啦啦補拍2千萬 根本係華納踢走,Zack,跟新導演主意改動,連配樂都換埋佢啲人,Zack嬲嬲地咪unfollow晒DCEU既人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞