講低嗰港超球員名 我評一評佢

426 回覆
11 Like 7 Dislike
麥雞
白鳥

麥記並不是那麼差在香港球員來說 不能說他的射門能力欠奉 因為其他香港球射單刀的時候 也差不多 他不應踢東方這垃圾隊
伯爵屬於頂級香港球員 無論在 pass 掌控 比賽 視野 都很平均 但踢東方是原罪
羅俊仁
陳肇鈞
謝朗軒

lo俊仁其實有能力可以踢大會
陳肇鈞一般料
謝朗軒都冇咩特別出眾
me

打假波份人都唔慌好得去邊
踢波幾有型 質素不錯 球味十足
汪雙財

好波 掩遠射同埋技術出眾 有能力踢港超

幾年前睇銀牌 葵青對元朗覺得佢好好波
奧利華拉(愉園)
汪雙財

好波 掩遠射同埋技術出眾 有能力踢港超

幾年前睇銀牌 葵青對元朗覺得佢好好波

me 2
謝志強
菊花智
曾錦濤

幾撚好ball
菊花智

射罰球好勁不過踢東方冇撚用 come yuen long
謝志強

死纏爛打型嘅前鋒
最記得南華對太陽飛馬個場西左太陽飛馬一球
奧利華拉(愉園)

唔撚識
羅意庭

籃球幾勁踢波差d
徐宏傑

如果冇入籍兵佢肯定係香港未來嘅希望
迪天奴

實力無容置疑 身材健碩唔知佢同李毅凱隻揪會點
奧利華拉(愉園)

唔撚識

Fábio Noronha de Oliveira (born 12 October 1975) is a Brazilian footballer who plays goalkeeper for América (Teófilo Otoni) .

He is also known as Oliveira (Chinese: 奧利華拉) in Hong Kong and just Fábio Noronha inside Brazil.
徐德帥

香港最有威脅嘅wing free kick 傳中 射門
洛迪高
徐德帥

香港最有威脅嘅wing free kick 傳中 射門

仲要有膽識呢就係邊鋒需要嘅必備條件
利申 講緊太陽飛馬嗰兩年
而家都跌緊
謝志強

死纏爛打型嘅前鋒
最記得南華對太陽飛馬個場西左太陽飛馬一球

https://www.youtube.com/watch?v=S8ueNYp7ZSE
抵你老母威
王選宏
梁金輝

好好波
利申:同佢踢過一季
鄭兆均
奧利華拉(愉園)

唔撚識

Fábio Noronha de Oliveira (born 12 October 1975) is a Brazilian footballer who plays goalkeeper for América (Teófilo Otoni) .

He is also known as Oliveira (Chinese: 奧利華拉) in Hong Kong and just Fábio Noronha inside Brazil.

https://www.youtube.com/watch?v=tqfxAfn7HRY
可以同牙凱 牙7組少林足球隊 殺曬喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞