考oral遇到mc jin係咪肥硬

89 回覆
310 Like 8 Dislike
好過遇到阮兆祥

驚阮兆祥多啲

真係不知淥死誰手啦

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
呢位同學我真係好鬼同意你 論點論據資料充足都幾完美 美中不足唯一算係例子不足 宜家比d時間我做個補充 yoyoyoyo check it out man
好過遇到即刻駁嘴

呢位同學我真係好鬼同意你 論點論據資料充足都幾完美 美中不足唯一算係例子不足 宜家比d時間我做個補充 yoyoyoyo check it out man

睇完好撚尷尬

獻醜不如...

獻醜不如...

自從free style 後真係成日都睇到呢啲令人好shame 既野
呢個post做乜鳩

獻醜不如...

自從free style 後真係成日都睇到呢啲令人好shame 既野

令人好shame

咩term 來
[搏咀]咩叫"條條大路通羅馬"?
https://lihkg.com/thread/324613?ref=ios

遇到依個巴打仲慘

獻醜不如...

令人好shame

咩term 來

Same same same on you 都唔知
考官:在中文口試入面要講中文
mc jin: ok ,美國見
[搏咀]咩叫"條條大路通羅馬"?
https://lihkg.com/thread/324613?ref=ios

遇到依個巴打仲慘

全部人尷尬到唔知點駁 fail晒
考中文最驚遇著鄧十郎 佢一個唔覺意用李添命既思路藝術跟住我個方向去 佢好快就會知我下個point要講咩

咁如果對方係個印巴藉人仕你又點面對

總好過金剛嗰啲唔鹹唔淡嘅廣東話

Btw 諗咗十年都唔知咩叫李添命既思路藝術
考中文最驚遇著鄧十郎 佢一個唔覺意用李添命既思路藝術跟住我個方向去 佢好快就會知我下個point要講咩

咁如果對方係個印巴藉人仕你又點面對

總好過金剛嗰啲唔鹹唔淡嘅廣東話

佢係扮出黎
考官:在中文口試入面要講中文
mc jin: ok ,美國見

笑撚死
姐修歌佐為yue癲 姐修歌佐為yue癲
我的實力ON ON!!
我的實力ON ON!!

Yo, 下一個在哪裡
我的實力ON ON!!
我的實力ON ON!!

Yo, 下一個在哪裡

我是演唱界的林丹

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞