8人女子組合 COLLAR討論區 (645) 25/3 21:30 和解在後:預約面談有IVY!

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

8人女子組合 COLLAR討論區 (519) 請多多支持各FC活動同集資!
https://lih.kg/yxovkPX
#354 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
🍔生「軼」大食會😋集資啟動🍔

大家好!
仲有兩個月又到我哋為食Day嘅生日😋
咁重要嘅日子緊係要同為食Day一齊飲飲食食!
為咗大食會可以順利舉行,我哋非常需要各位Night嘅幫手🥹

🌙生日應援項目🌙
🍔主題巴士兩個月
🍔大型戶外廣告A
🍔周圍都係廣告B
🍔大型戶外廣告C
(期望計畫,以最後集資金額為準)
🍔神秘車車

‼️集資目標: 420k‼️
(成品將因應集資金額而作出調整,拜託大家了!)

集資期由即日起至4月20日 23:59 止。
歡迎各位Night於截止前作多次課金🔥

⚠️請確保每次所提供之資料完全相同,如需更改FC將每次收取$64以作行政費用⚠️

所有行政費用將不會列入累積集資金額並會作為FC資金供日後應援使用

🤍集資回禮🤍

為咗答謝各位參與嘅night,我地嘅回禮包陣容非常豐富😋
(聽聞全部都係FC獨家私照🤫有啲由朋友提供嘅相連Dayb都無原圖🤫)

詳情如下:
Tier 1: $100 菲林書籤+手帶
Tier 2: $300 以上 + I-ring
Tier 3: $500 以上 + 立牌 +餐具
Tier 4: $800 以上 + 摩天輪
Tier 5: $2000 以上 + 10cm公仔+大食會限定主題套裝(🤫包括漢堡包造型梳化🤫)

(產品preview將於稍後陸續公開😆)

🎁累積集資金額最高4位將會得到DayB人生四格相連簽名
🎁累積集資金額最高10位將會得到DayB送你韓國襪襪手信
🎁累積集資金額最高30位將會得到生日主題私照海報(非賣品)乙張

🎁而FC亦會從所有參與集資者中隨機抽取5位獲得簽名復刻20th生日應援海報(款式隨機)

萬分感激大家嘅信任同埋支持
我地一定會竭盡所能將今次企劃做到最好🤍

🍔唯一集資link🍔
https://forms.gle/AL6oUrRP6xrNLcmN7
(link in linktree)

🎈更多生日活動請密切留意FC公布🎈
⚠️ 集資回禮只限於生日活動中領取,如未能出席,將於活動後安排SF到付
⚠️FC絕不會私下向人籌集資金或者要求墊支
⚠️如有任何更改將會於FC之社交平台公布
⚠️如有任何爭議,FC將保留最終決定權
⚠️如有任何疑問,請dm查詢

🍔生「軼」大食會😋集資啟動🍔

大家好!
仲有兩個月又到我哋為食Day嘅生日😋
咁重要嘅日子緊係要同為食Day一齊飲飲食食!
為咗大食會可以順利舉行,我哋非常需要各位Night嘅幫手🥹

🌙生日應援項目🌙
🍔主題巴士兩個月
🍔大型戶外廣告A
🍔周圍都係廣告B
🍔大型戶外廣告C
🍔神秘車車

‼️集資目標: 420k‼️
(成品將因應集資金額而作出調整,拜託大家了!)

集資期由即日起至4月20日 23:59 止。
歡迎各位Night於截止前作多次課金🔥

⚠️請確保每次所提供之資料完全相同,如需更改FC將每次收取$64以作行政費用⚠️

所有行政費用將不會列入累積集資金額並會作為FC資金供日後應援使用

🤍集資回禮🤍

為咗答謝各位參與嘅night,我地嘅回禮包陣容非常豐富😋
(聽聞全部都係FC獨家私照🤫有啲由朋友提供嘅相連Dayb都無原圖🤫)

詳情如下:
Tier 1: $100 菲林書籤+手帶
Tier 2: $300 以上 + I-ring
Tier 3: $500 以上 + 立牌 +餐具
Tier 4: $800 以上 + 摩天輪
Tier 5: $2000 以上 + 10cm公仔+大食會限定主題套裝(🤫包括漢堡包造型梳化🤫)

(產品preview將於稍後陸續公開😆)

🎁累積集資金額最高4位將會得到DayB人生四格相連簽名
🎁累積集資金額最高10位將會得到DayB送你韓國襪襪手信
🎁累積集資金額最高30位將會得到生日主題私照海報(非賣品)乙張

🎁而FC亦會從所有參與集資者中隨機抽取5位獲得簽名復刻20th生日應援海報(款式隨機)

萬分感激大家嘅信任同埋支持
我地一定會竭盡所能將今次企劃做到最好🤍

🍔唯一集資link🍔
https://forms.gle/AL6oUrRP6xrNLcmN7

🎈更多生日活動請密切留意FC公布🎈
⚠️ 集資回禮只限於生日活動中領取,如未能出席,將於活動後安排SF到付
⚠️FC絕不會私下向人籌集資金或者要求墊支
⚠️如有任何更改將會於FC之社交平台公布
⚠️如有任何爭議,FC將保留最終決定權
⚠️如有任何疑問,請dm @dayhkfc_cs 查詢
1200 叱咤樂壇
Time to fly - 何榛綦 首播
21/3
17:30-19:00 RTHK2 騷動音樂 (Winka)

25/3 21:30 和解在後:預約面談 (Ivy)
27/3- 和解在後 (Ivy)
31/3 西九音樂節 (Marf Winka)
16/4 金像獎 (Winka)
+every Sat
Chat it out (Gao)

Coming Soon:
新團歌(May)
Winka & Marf CS實驗室
Sumling & Winka Music Panda
Candy & Day 韓國綜藝節目 (May)
Marf 那年盛夏 我們綻放如花 (June)
神秘車車
10cm公仔
baby Day
雪糕車?
呢幾張影得好靚
要頭30
攞回禮之前一定要用紫光燈照下先
你輕鬆
上年就有
你可以啦
你頭4啦
改名未
仲係淨凸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞