【感動是一起走過的黑暗】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDXVIII

1001 回覆
3 Like 3 Dislike

愛sir
第一張係邊個
私落冰
真心話永遠係難聽
撐一隊波輸波都要撐
但要客觀討論隊波就係不知所謂

呢兩季半已經將阿仙奴最有可能反底既機會斷送左
本身恃住阿仙奴個名仲有機會呃到干地之類名帥黎
加上呢幾季既轉會花費既話一早都可以重回正軌入返歐聯

今季雖然拎到個第五差啲第四
但我諗大家對下季入前六都可能無信心

迷達會講陣容問題 太多deadwood要清
呢幾季清左咁多人 買左咁多人
個陣容有無升級到?

點解我地連明知係二線中尾既NK、埃及續約都要感恩?
佢兩個我諗季中個陣大部份球迷都唔介意佢地走

點解Mari 韋利安 盧干卡呢啲呢兩季買入既都係要清?
點解啲新轉會無乜幾個對板?
藍斯度呢三季表現話我地知佢真係中下游料
Ben White亦話左俾我地聽佢盡其量只係個穩陣選擇

我地用左兩季半時間隊波有無勁過之前愛蛇時期?無
事實上我覺得好多被賤賣走既球員都可以好好發揮到利用到
如果埃及、NK冬窗走左
大家係咪又會形容為成功清走Deadwood?

本來呢個夏天轉會已經不容有失
但已經唔好講有華荷域級既轉會
連正正常常補充返走左既人既位都做唔到
我知一定有人講我為左反達乜都屌

一定又要拉返個啲咩無教練揀既論調
又或者要俾時間教練Build up

如果大家有印象 林伯車仔時期好似排到16-17
換左杜曹半季已經脫胎換骨
熱刺紐奴排到好似榜尾
干地半季時間已經排返前四
兼執到下季個陣可以威脅到前三

而杜曹同干地曾經阿仙奴都傳過
我亦覺得當時阿仙奴吸引力唔會細過車熱
有一筆咁既轉會資金仲要無成績壓力

而阿仙奴唔止原地踏步 一直信阿迪達
歐聯位無埋
球會野心俾人睇到差過曼聯、熱刺一大忽
隨時差過紐卡素甚至維拉

阿仙奴個威望名聲每日都降緊
無左雲爺爺個金漆招牌
當你又唔係出得起高價
將來仲有咩好球員肯黎?

如果講為左Build up套打法

我見到杜曹同干地半季時間已經俾到啲野出黎睇
高普當年衰極兩三季已經明顯改變左隊波向好既方面發展

但阿迪達 Sorry 我見到所謂既後場控球足球
面對中下游隊識壓逼都一壓就散
控球率長期都低過人
而進攻便秘永遠無限U型進攻

如果怕好似曼聯咁不斷換帥成績無好轉
咁呢刻 其實曼聯同阿仙奴咪又係歐霸見
唔好講到好過人地咁
佢哋冇資格參加巴士巡遊
大家咁想要傾
係咪唔想拎冠?
唔記得佢黑氣石黎?
愛蛇真係無辜的。
son廢的
kane同son唔同層次
係,不過上年都威咗一年
低賤到
我會 save 低呢段
好似有屌鳩過
高普當年衰極兩三季已經明顯改變左隊波向好既方面發展

然後上季先係兩季半就忍唔到吠吠吠
講好咗三年計劃
私落冰宜家喺邊
事實係打咁撚大段野比人鞭真係好撚柒
富臨玩撚完
佢少不更事姐
比次機會啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞