[LoL] 英雄聯盟 S13 比賽討論區 (1176)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
當cuzz流架
離題
有冇人呢兩日係台服係咁入唔到game 一係入得好慢
笑撚死
game 2 t1 用返1隊套戰術
sion + nidalee varus caitlyn
1lv invade poke死人
未到2分鐘就first blood
完全證明到點解T1係第一
感覺hle完全俾t1outdraft
hle下路係弱點所以想揀ashe hemi去cover但係ban唔晒其他下路英
t1再揀隻sion lv1同下路開party反正sion對線俾人counter都冇所謂
red side又可以俾bay last pick cover最大既弱點

hle不如揀red side針對bay黎打好似好啲
揀左red side
再揀埋zeri農
但都係被t1 lane gank
bot diff ggez
hle 打多左上中野 好似效果唔錯
至少唔駛被t1帶住個節奏
笑咗,你攞件連PCS都退貨嘅垃圾同Faker比
攞CL差唔多最廢既中路同廢老比
T1 2隊唔係攞嚟訓練新仔上一隊
似訓練教練多啲 之前啲教練都係升上去
hle
又唔敢逼baron 又rush唔到soul
被t1逼返baron轉頭再連輸兩個fight
gragas 兩個頭仲以為可以搞爆t1兩條邊路
點知滾唔起雪球
肥閪都刷到數據
無論o係LCK定CL啲隊都係唔想對dk
LCK guma:想打DK
大家得閒到睇埋CL
巴龍有毒
TESM 又輸?
笑死真係輸咗 賤種Tian 5連敗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞