將回覆掣放番係下面

9 回覆
2 Like 0 Dislike
明明之前個三粒掣(取消、預覽、回覆 / 發表)都係下面,做咩依家放到最上
好唔方便喎,可唔可以放番係下面

Push
好多人反映 mobile 版如果放下面會撳錯,所以放左喺上面
desktop 版係放下面的,巴打會唔會較到個 screen size 太細?

我係公司用,所以較細左

有無得mobile同desktop版唔同呀
Desktop放係上面好唔方便

又或者有無得自己揀放上定放下
BAN人未呀ADMIN
網賺撚你又唔撚BAN
好多人反映 mobile 版如果放下面會撳錯,所以放左喺上面
desktop 版係放下面的,巴打會唔會較到個 screen size 太細?

回覆人地既 icon 都放下邊啦,

有時睇完D reply 想回覆又要掃翻上上邊個回覆頂先搵到個回覆 icon, 唔方便.

回覆人地既 icon 都放下邊啦,

有時睇完D reply 想回覆又要掃翻上上邊個回覆頂先搵到個回覆 icon, 唔方便.

諗諗佢啦, thank you.

我係公司用,所以較細左

有無得mobile同desktop版唔同呀
Desktop放係上面好唔方便

又或者有無得自己揀放上定放下

你較返大少少應該會見到去返下面
我再諗下點解決

雖然話就話有扮工模式,不過始終都係返工上網,唔想咁張揚
果個size我覺得太大啦

暫時用住頭殼頂呢個先啦,希望會改改佢,唔該哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞