[集思廣益] 移英必帶/運清單

480 回覆
25 Like 85 Dislike
用開日本製眼鏡, 唔知英國邊到買平呢?
Primark大把人字拖啦
1鎊一對,日日唔同款都得
就算毛毛拖都周圍有得賣

筷子嚟到再買dishwasher safe仲好

Tempur枕頭amazon買完唔啱,退貨都方便

小朋友好快就唔會睇中文
大把啦屌 要日本嘅有muji fancy d嘅john lewis m&s local d 嘅dunelm primark home 求其d嘅tesco wilko都有
咁我俾D KOL 農場文呃左啦 十個有7個都有講室內拖
airpod pro第一代, 都唔夠做?
好少帶overear...
我諗住塞滿個機箱, 等D parts唔會震得太勁
再同其他電器一齊入大木箱...

我驚我自己砌完唔識著機都似
我香港屋企用D抽濕機都係普通野, 但幾大部
希望用你地既方法 去到英國唔駛再買
呢D真係完全無諗過
mark低先
汽車用品 你指洗車毛巾/ 車CAM 個D?
呢兩樣就係因為英國網睇到唔算貴, 所以都諗住落地買
呢到kitchen又大, 夠放4 5部電器
我都有個CD櫃 諗緊帶幾多
其實已經入哂電腦 實體嘢真係得個回憶
痴線
英國16歲以下免費驗眼再每年有pair 免費眼鏡
Con英國配係平過香港,仲會免費驗埋眼
光復旗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞