點解而家啲女可以咁撚仆街

161 回覆
633 Like 32 Dislike
以前追佢個時咁岩佢岩岩比人飛,話自己好傷心,話上一個男朋友追左佢幾個月先應承,又話自己之前比人飛左幾次同埋有唔好既過去,內心交戰左幾個月先敢去嘗試信人。
咁我之後見佢咁冇信心咪唔逼佢,慢慢同佢建立信心囉。又因為佢上一段感情受左好重傷所以一直係佢身邊做左好多野幫佢療傷。對佢好,做足100分。
咁追佢個幾個月一直好close好sweet,佢鐘意我又成日問我幾時會唔要佢,會唔會又拋棄佢,又覺得我一定會頂佢唔順。
咁過左幾個月終於應承我,我以為付出終於有回報啦,啊仆你個街一齊兩個月唔夠,話而家覺得唔夾唔岩feel想分手。但明明喱段時間(噯昧+一齊)都冇乜點鬧過交,一直都好開心。
Ok,咁我咪接受再諗下點追返佢囉。
啊屌你老母,今日先知原來佢已經有新仔,分左手一個月都冇。分手個時佢話已經有鐘意既人,係講完冷靜之後先第一次見(講冷靜只係分手前一個星期)。哈,之前講既陰影呢?內心交戰呢?
比上一個飛完之後係咁話自己考慮左好耐先接受,話人地點解要咁對佢同諗左好耐先敢去試。而家?一個月都冇咪又即刻同第二個一齊左。
所以話,對女人太好都係冇好下場,就算你一直係佢身邊幫佢對佢好,轉個屈尾十就可以飛撚左你再同第二個一齊。
正臭閪,祝你比人中出即飛
你係隻牛咋
做左水泡
你係隻牛咋
自己搶先做人水泡
問題唔在於你對人太好
在於你做咗人水泡,仲要搶住做

你帶眼識人先會解決到問題
依家先知佢臭? 明明你爭住乃架啵,

走啦, 咪為呢啲臭嗨傷心
你係人地分手前就搞呢搞路預左到手都係dorm ge 人ga la
文太長 飛過
能得到的安慰是失戀者得救後肯感激忠誠的狗
因為你係感動佢 唔係相愛
三十歲前既女人大多都係無腦既,尤其睇落多人溝果d
男女都有仆街
不嬲對啲人太好 佢地係唔會珍惜
對別人仁慈姐係對自己殘忍

同我兩年前個case差唔撚多

我都相信係

你呢句都算係一言驚醒夢中人

正皮
人性本賤
遇到好人嘅話要珍惜
女人就係咁,傷心期得果三兩日嫁咋
笑到最後既一定係你
自己搶先做人水泡

岩,個時個個都叫我唔好做水泡

但我真係好愛佢
你係人地分手前就搞呢搞路預左到手都係dorm ge 人ga la

散左我先追
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞