做過手作x店,你問我答

268 回覆
10 Like 5 Dislike
葵廣3樓係咪有分店

係 呢間分店好似好耐下

啲女職員幾正

巴打成日去?

呢排喺附近返工,成日去葵廣3樓食嘢都經過

但我上個月經過見到啲staff黑口黑面

打漏左就post左添
不過黑口黑面都正常 返工又辛苦又多野記又多要求
但人工又低
成日逼人賣笑
以前女多靚女架,請問手作D靚女去曬邊?
葵廣3樓係咪有分店

係 呢間分店好似好耐下

啲女職員幾正

巴打成日去?

靚女有特權
葵廣3樓係咪有分店

係 呢間分店好似好耐下

啲女職員幾正

巴打成日去?

打漏左就post左添
但人工又低
成日逼人賣笑

人工過唔過50
我知好多係維記批發雪糕
但如果唔係做餐飲業,
點樣可以自己買一加倫
以前女多靚女架,請問手作D靚女去曬邊?

我都唔知
都係嗰句 我quit左差不多一年
葵廣3樓係咪有分店

係 呢間分店好似好耐下

啲女職員幾正

巴打成日去?

靚女有特權

係 呢間分店好似好耐下

啲女職員幾正

巴打成日去?

打漏左就post左添
但人工又低
成日逼人賣笑

人工過唔過50

上年我得$3x一個鐘 食飯仲要無錢
我知好多係維記批發雪糕
但如果唔係做餐飲業,
點樣可以自己買一加倫

我都唔知 市面上真係少
公司係咪規定你地一定要化妝化到好白先返得工?
認真問 因為去過好多間d女仔塊面都化到勁白
請唔請偽娘

唔清楚

我想著個條裙

得經理係有制服裙咋喎
我地普通staff係得衫同圍裙
公司係咪規定你地一定要化妝化到好白先返得工?
認真問 因為去過好多間d女仔塊面都化到勁白

無咁嘅規定架喎
我嗰陣返工日日素顏 真係連啲咩base都無都無比人話
有冇比變態客騷擾
有冇比變態客騷擾

有試過比對面鋪個阿叔偷影 佢成日影 影完仲要Zoom大黎睇 (睇佢手勢似係zoom大睇 一唔係就係zoom大影
筆雪糕同打飛機用力係咪差唔多?

未打過唔清楚
但用不雪糕咁嘅力去打我諗要入醫院

未打過唔清楚

姐係幫人打過啦
人工幾多?係咪最低工資?

係 呢間分店好似好耐下

啲女職員幾正

巴打成日去?

打漏左就post左添
但人工又低
成日逼人賣笑

人工過唔過50

上年我得$3x一個鐘 食飯仲要無錢

咁低
樓主幾歲

未打過唔清楚

姐係幫人打過啦

都話未打過
但要大力不雪糕嗰個力係等於同時屈斷幾對即棄木筷子嘅力喎
人工幾多?係咪最低工資?

$3x-$4x一個鐘
無飯錢

未打過唔清楚

姐係幫人打過啦

都話未打過
但要大力不雪糕嗰個力係等於同時屈斷幾對即棄木筷子嘅力喎

你唔係以為我得幾對木筷子咁軟呀
d雪糕用料係咪新鮮食材?
做完會唔會驚到唔想食返嗰度d雪糕?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞