真心覺得有個痴身女朋友好正!

297 回覆
752 Like 144 Dislike
最弊係有d男人會覺得咁好煩呢

我同女朋友三年都唔覺得佢煩

以前都覺 不過耐左就覺得冇自己做自己野

利申已分手

其實都好講同另一半點樣傾好,有時大家都明要翻兩三個鐘做下自己野

返工咩宜家、要返兩三個鐘做自己野
到你真係無私人空間你就知辛苦
除非你無朋友無興趣

其實都係睇你地點溝通點配合姐
我同女友一齊 3年半
兩個都出黎做野了,仍然每一日都會見面

見朋友興趣果啲其實都可以一齊架嘛
大家去傾去溝通就得,其實無解決唔到既問題

就算好似我咁日日見,都會有私人空間啦
睇你地點傾架姐

無錯
基本上我每星期都會練波學語言同讀證書課程
但係都有時間係屋企處理私人野
女朋友都好體諒我
所以溝通好重要
太痴身一定煩死
我之前覺得佢煩 而家冇左先黎珍惜 已經太遲⋯
我想追番佢 不過機會都好細 就算真係追到 都唔會去番好似之前咁⋯⋯ 佢心淡變左
有人關心係好,但有陣時真係太撚煩
我都好想有禁既女朋友 最好就痴到我實一實我要好似連體嬰咁呀 不過我沒女呢
痴身係咪要配埋勁嗲先work?
拍左就黎10年,到今時今日都仲係咁痴
利申 真絲

嘩 10年,係咪就結婚啦

結左啦 所以我信有男人真心鍾意痴身女的,大前提要夠嗲

恭喜你地
自從開始做野之後我地都開始plan緊將來既事
我無野做果陣就係 有野做果陣真係會上火

上你老母火,燥就燥啦大陸仔
每次見完幾個鐘已經話想再見,可惜大家都要返工,一星期見得一兩次,唯有努力d揾錢
女朋友就係依種
一星期起碼出3-4日街
一見到面就會痴住我 攬住我錫
唔出街嘅話會成日keep住whatsapp
佢有嘢做、陪屋企人秒覆唔到嘅話就會事先同我講聲
但係我哋都有自己嘅私人時間
好慶幸自己搵到個咁好嘅女朋友
女朋友就係依種
一星期起碼出3-4日街

無錯
我地雖然每星期見一兩次
但係每次都整整一日咁好滿足
見面痴身同嗲係好
但要適量 唔好chur咩日日見咩都陪住你
有時都要自己獨立
女朋友就係依種
一星期起碼出3-4日街

真係幸福
識野
最弊係有d男人會覺得咁好煩呢

我同女朋友三年都唔覺得佢煩

有3年 既時間相處代表唔係蜜月期而係真正心靈上互相配合,恭喜巴打揾到自己既soul mate,你唔覺痴身因為你們享受每一秒相處每個對話,千金易得知已難求,仲要係做埋自己條女真係好過中6合彩。7年係你地既難關,過埋應可以一生一世幸福至永遠。

7年戀情,3年long D ,已分,完
唔知我男朋友係咪都咁諗呢
一放假就係屋企hea 攬到實痴埋一舊
搵唔返
好驚七年關卡
好驚七年關卡

三年同七年真係
同女朋友三年,依家就散就散咁,佢對另一個男仔有feel
有無人想要痴身女朋友
唔覺得正既人跟本唔配有女朋友
當你有野做
而唔聽條女電話比佢嬲
仲正唔正
當你有野做
而唔聽條女電話比佢嬲
仲正唔正

嗰下係會唔爽㗎啦
但要諗下當女朋友有嘢做都會應酬我
真係好幸福
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞