真心覺得有個痴身女朋友好正!

297 回覆
752 Like 144 Dislike
Agger

好鍾意女朋友成日話掛住我 想聽到我把聲
一見到就攬住係咁錫

P.S. 而家女朋友未係好痴身 想佢睇到
好想有男朋友俾我瘋狂痴
Agger

好鍾意女朋友成日話掛住我 想聽到我把聲
一見到就攬住係咁錫

P.S. 而家女朋友未係好痴身 想佢睇到

我睇到啦 我識做架啦
其實男/女朋友痴身會有啲咩目的

拋磚我女朋友話過要痴住攬住先有實在感
成身比Mk仔摸過晒啦
鐘意咪覺得正 唔鐘意就覺得煩
我好鐘意女朋友痴身
但我偏偏一齊得既都唔痴身
未一齊佢話自己幾痴身 一齊左我痴身過佢 男友又唔鐘意
放假的佢出街 冇耐就話想返屋企 打機訓覺
究竟係咩問題 再係咁 好攰
利申 絲
痴身,省妹,識煮野食
留名
如果男人痴身, 絲會唔會覺得麻煩
同女朋友都好鍾意痴實大家 真是好撚正
最弊係有d男人會覺得咁好煩呢

我同女朋友三年都唔覺得佢煩

有3年 既時間相處代表唔係蜜月期而係真正心靈上互相配合,恭喜巴打揾到自己既soul mate,你唔覺痴身因為你們享受每一秒相處每個對話,千金易得知已難求,仲要係做埋自己條女真係好過中6合彩。7年係你地既難關,過埋應可以一生一世幸福至永遠。

同意
我都想女友身心都癡我身
我想我女朋友痴身囉
有時睇完啲msg又唔覆
例牌做完啲野先話你知啱啱去左邊
又唔會要成日見,1個禮拜見個2日都話多
有朋友係到就理都唔理下你,啲朋友既地位永遠高過你

我見你咁我咪一樣咁對你,但又要話我
唔撚知你想點
我女朋友太痴身
成日唔鍾意我同啲兄弟玩
出街都要問來問去
開始覺得有啲煩
搞到成日要瞞住佢做野
我成日叫佢比啲私人空間,佢又唔聽
搞到成日鬧交
最鍾意依type
好sweet
係我追我男朋友嘅 經歷咗好多波折先一齊到
啱啱開頭拍拖我都唔知點解自己唔痴身 反而係佢好痴身
慢慢越拍越愛佢就變咗超級痴身女朋友
好想每日都見到佢攬實佢 因為住得近所以基本上日日見
不過有時去完旅行一個星期冇見 見面比佢攬實話好掛住我嗰種感覺都好正
希望佢唔會厭
岩呀
我想我女朋友痴身囉
有時睇完啲msg又唔覆
例牌做完啲野先話你知啱啱去左邊
又唔會要成日見,1個禮拜見個2日都話多
有朋友係到就理都唔理下你,啲朋友既地位永遠高過你

我見你咁我咪一樣咁對你,但又要話我
唔撚知你想點

一樣
上床個陣痴身就夠
痴身係咪要配埋勁嗲先work?
拍左就黎10年,到今時今日都仲係咁痴
利申 真絲
好明顯係冇女友先咁講

我A0果陣都覺得痴身正
屌你原來煩撚過西
好似搝女咁
真係懷疑條女係咪弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞