真心覺得有個痴身女朋友好正!

297 回覆
752 Like 144 Dislike
男友同佢frd講我唔痴身好爽直好正可以任打機唔嬲
真係好咩?
自問真係唔痴 試過唔見一個月去旅行
點知一落機佢話頂唔順唔見成個月好辛苦哈哈哈
女朋友唔算好痴,我覺得我痴啲,不過都有好多因素嘅
佢本身比較怕羞,所以好少主動講啲肉麻嘢,寫出嚟嘅會好啲。同埋佢屋企人會吃醋佢自己都幾重視屋企,所以我地未必話一有時間就一齊食飯(不過每個星期都至少有兩次),不過其餘時間佢都盡量陪我
我又唔想佢咁大壓力,所以有時想見佢會跑步去接佢收工再送佢翻屋企(佢翻工嗰度翻屋企十五分鐘路程),或者揾佢食糖水
快啲儲夠錢結婚就好,到時可以日見夜見

我男朋友都嫌我太痴身...
我問佢你冇私人空間咩?佢又話有 都幾夠
平時佢要打機 訓覺 打波 約fd 我都冇話過唔比 講一聲就得 面都唔黑(反而佢試過趕住打機skype黑我面
只係冇野做想見下佢 有時想佢過下夜 佢就話我太痴身點解會咁
真愛咪覺得痴身正
如果唔係只會覺得煩

我同女朋友三年都唔覺得佢煩

有3年 既時間相處代表唔係蜜月期而係真正心靈上互相配合,恭喜巴打揾到自己既soul mate,你唔覺痴身因為你們享受每一秒相處每個對話,千金易得知已難求,仲要係做埋自己條女真係好過中6合彩。7年係你地既難關,過埋應可以一生一世幸福至永遠。

多謝巴打,黎緊第一次去旅行,希望關係再加深

係點識佢架?同埋係咪個女仔追你?好似話個女仔追男會痴身啲?

係大學玩ocamp識。本身佢A0諗住大家識耐啲先開始追佢,點知有條mk仔彈出黎溝左佢,之後聽翻條mk仔唔珍惜佢所以分左手,再相處半年係大家都知道係鍾意大家既情況下我同佢表白左

原來執人二灘

其實如果冇條mk仔有啲野A0係唔會識諗或者理解體諒對方

只可以話係你既就係你既
配合埋天時地利

冇錯!都算係好彩有之前個ex,同佢一齊個時雖然唔算好開心,但真係學到啲野。
依家用黎好好愛我男朋友
我女朋友都係
係有時打機有少少少少覺得佢煩 但我都好愛佢
女朋友唔算好痴,我覺得我痴啲,不過都有好多因素嘅
佢本身比較怕羞,所以好少主動講啲肉麻嘢,寫出嚟嘅會好啲。同埋佢屋企人會吃醋佢自己都幾重視屋企,所以我地未必話一有時間就一齊食飯(不過每個星期都至少有兩次),不過其餘時間佢都盡量陪我
我又唔想佢咁大壓力,所以有時想見佢會跑步去接佢收工再送佢翻屋企(佢翻工嗰度翻屋企十五分鐘路程),或者揾佢食糖水
快啲儲夠錢結婚就好,到時可以日見夜見

如果女朋友痴身但係住得遠都好慘
當我地都好掛住大家都唔可以即刻見
大家都唔想對方咁辛苦
所以我地都好想住埋一齊日見夜見
利申天水圍同將軍澳
樓主就好啦
好想有個痴身女友
利申: 哀莫大於冇女
唔覺
變到冇打j時間冇朋友
首先
好掛住男朋友
利申:痴身女朋友
傻仔
同現任一齊第2個月已經同居
日痴夜痴
但又會有適當私人空間 爽

點先可以又同居又有返啲私人空間
就黎要同男友同居 最擔心呢樣野
痴身好撚煩
完全無曬私人時間

同女朋友差唔多日日都見
完全唔覺得佢煩膠
而且佢唔會發我脾氣

利伸 住係附近
好想認識呢個po既女仔 大家都會好擔心太煩 唔識平衡 最近同男朋友都發生左d事 好想識女仔朋友傾下
熱戀期咪係囉毒撚
同男朋友住得遠 佢又唔鍾意出街
差唔多一星期先見得一次重要得兩三個鐘
雖然晚晚都有傾電話但好想日日都見佢攬住佢呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞