[Marvel17年壓軸]雷神奇俠3 諸神黃昏 第二預告片

240 回覆
47 Like 16 Dislike
Loki會死嗎?

次次死完都會返生

不過今集係佢最後片約(好似係)

IW 都有佢唔係咩

https://www.juksy.com/archives/52748

最後一次演「洛基」?湯姆希德斯頓:漫威沒有再給我新的片約了!

Gg

話說Taylor Swift 新碟會唔會有講Loki嘅歌呢??
Poster 係長輩圖配色?
https://youtu.be/wiUME_bGMhc
唔知真定假

似係堅
同之前文字一樣

而家喺街無得睇
唔好鏟住

呢段堅好多

唔知幾時先出official

屌.....嬲

https://youtu.be/wiUME_bGMhc
唔知真定假

似係堅
同之前文字一樣

而家喺街無得睇
唔好鏟住

呢段堅好多

唔知幾時先出official

屌.....嬲

https://streamable.com/adq6i
偷偷地講你知

有無睇上面條LIN
以前雷神真係MCU最悶嘅作品,希望今次有睇頭

以前雷神真係MCU最悶嘅作品,希望今次有睇頭

用唔到腦魔既
長頭髮型好多

都正
完全無興趣

諸神黃昏 原本個故事咪幾好

依加兒童向咁

剩係睇條TRAILER就知哂成套戲講咩

係咁架啦 呢度好多先知上身咁

隔離D DC狗直情未睇都好似睇左咁話垃圾,唔知以為佢地有時光機
入場睇Cate
完全無興趣

依加兒童向咁

隔離D DC狗直情未睇都好似睇左咁話垃圾,唔知以為佢地有時光機

兒童向 笑撚大人地個口
完全無興趣

依加兒童向咁

兒童向 笑撚大人地個口

冇野搵野講
完全無興趣

依加兒童向咁

兒童向 笑撚大人地個口

冇野搵野講

算啦
嘈到沒完沒了
入場睇Cate

Cate好有霸氣
完全無興趣

依加兒童向咁

兒童向 笑撚大人地個口

冇野搵野講

算啦
嘈到沒完沒了

其實真係冇人撩佢地 冇神神一齊出個trailer拉埋雷神講都唔知做乜...
條路M記就排好哂喇... 等睇姐
得罪講句dc jl依加都要加d搞笑元素吸引觀眾,唔係好似之前bvs咁就死得啦。
得罪講句dc jl依加都要加d搞笑元素吸引觀眾,唔係好似之前bvs咁就死得啦。

其實取個平衡咪幾好

有無睇上面條LIN

完美屌打正義聯盟

唔係一路行藝術片路線架咩
做咩跪低 學垃圾marvel咁加笑位呀
入場睇Cate

Cate好有霸氣

唔想佢輸
This is if Galadriel gets the ring

有無睇上面條LIN

完美屌打正義聯盟

好多人估係Rune King Thor
但應該唔係喇,真係變左Rune King Thor單手打撚死black order

有無睇上面條LIN

完美屌打正義聯盟

好多人估係Rune King Thor
但應該唔係喇,真係變左Rune King Thor單手打撚死black order

要變都係A4出黎掃場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞