[Marvel17年壓軸]雷神奇俠3 諸神黃昏 第二預告片

240 回覆
47 Like 16 Dislike
岩岩上網睇到得100分鐘
應該時間好趕一開波就爆鎚,即刻比人捉,之後剪頭髮打hulk,打完hulk變返人就叫齊人馬打大佬

咁少

屌你呀?

唔使屌 未必係真㗎 參考下啫,因為lego都有自己嘅lego marvel宇宙
岩岩上網睇到得100分鐘
應該時間好趕一開波就爆鎚,即刻比人捉,之後剪頭髮打hulk,打完hulk變返人就叫齊人馬打大佬

咁少

導演話電影嘅結構非常緊凑
短頭髮冇咗雷神feel
短頭髮冇咗雷神feel

之後睇睇下都幾型
唔熱 涼爽
雷神真係好撚靚仔

同徐錦江餅印一樣喎
雷神真係好撚靚仔

同徐錦江餅印一樣喎

徐錦江唔靚仔咩?
雷神真係好撚靚仔

同徐錦江餅印一樣喎

徐錦江唔靚仔咩?

我老婆都覺得雷神靚仔,
所以唔會問我就好似預左會入場睇咁
諸神黃昏咁大件事得100分鐘
反而果d蟻俠dr strange果類起源故事仲長,明明要講既野應該有好多
反而果d蟻俠dr strange果類起源故事仲長,明明要講既野應該有好多

其實我覺得起源都唔可以太短
其實雷神本身係咪應該要咁拍?
想睇雷神同宇宙其他星球既人互動
因為頭兩集關係我想睇佢好似gotg咁係宇宙走來走去 想知其他星球人知唔知Thor係邊個
其實gotg個邊個啲知唔知雷神既存在 話哂九大行星守護者

起碼star lord知先,地球人

但係star lord長期唔係地球啦喎

star lord唔係屌過Asgardian咩?
因為頭兩集關係我想睇佢好似gotg咁係宇宙走來走去 想知其他星球人知唔知Thor係邊個

佢可能聽過索爾但未見過呢

佢可能聽過索爾但未見過呢

Nine Realms唔包其他星系呀,所以Starlord正路應該唔識Thor,Thor係今集亦都可能第一次穿梭去到其他星球同星系,所以好期待佢地係太空相遇會有咩火花

其實我覺得起源都唔可以太短

我覺得絕對係完全爽片既路,無太多劇情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞