熱狗唔同時期都會搵個靚女出黎呃9人

82 回覆
4 Like 7 Dislike

都仲未計佢風光個陣點樣掛住熱狗個名欺世盜名搵笨柒 慘喎

掛熱狗個名 真係冇聽過佢話自己熱狗喎, 最多都係乜嘢腸仔包

師兄好似好酸咁喎, 有乜冤情講出嚟比大家笑下先啦

隻臭雞被人清算之前成日響hall同學生會話自己搞社運好出名,識好多人架啦

跟住咪係咁博上位囉

咁都叫掛熱狗名搵食
當時眼見就係佢每次都澄清自己唔係熱狗, 但熱狗自己捧阿bi, 講起課金仲要抽3成, 會唔會係熱狗借阿bi 嚟搵食呀

佢最紅嗰陣 自己個鍵盤戰線仲出名過熱狗

同埋佢當時反對網絡23條都係以鍵盤戰線個名去做啦 佢個朵係滑鼠娘娘, 唔係熱狗娘娘喎

嗰一輪有人訪問問佢係唔係熱狗
佢咪話自己係腸仔包 即係唔係囉

佢係熱狗台啲節目都話自己唔係熱狗, 最多只係腸仔包

根本就熱狗搵阿bi去做節目抽3成課金, 同埋應付差佬果陣推阿bi出去講英文 呢樣就黃洋達自己係節目講嘅
人事部好撚正
依家去左邊
鍵戰有課金收咩 總之人地就每個月袋幾萬

你班毒撚咪繼續幫佢講說話囉

利申:反熱狗 唔信自己check舊post

一陣酸味

咁你話人欺世盜名搵笨柒都要有證據㗎, 佢真係冇掛熱狗個名嘛

黃洋達鄭松泰呢啲就真係欺世盜名搵笨柒喇, 話自己毓民徒弟又追隨黃毓民原來乜都假

佢係hall係自稱熱狗 後來先轉口風響網上話自己腸仔包

掛熱狗個名 真係冇聽過佢話自己熱狗喎, 最多都係乜嘢腸仔包

師兄好似好酸咁喎, 有乜冤情講出嚟比大家笑下先啦

隻臭雞被人清算之前成日響hall同學生會話自己搞社運好出名,識好多人架啦

跟住咪係咁博上位囉

咁都叫掛熱狗名搵食
當時眼見就係佢每次都澄清自己唔係熱狗, 但熱狗自己捧阿bi, 講起課金仲要抽3成, 會唔會係熱狗借阿bi 嚟搵食呀

佢最紅嗰陣 自己個鍵盤戰線仲出名過熱狗

同埋佢當時反對網絡23條都係以鍵盤戰線個名去做啦 佢個朵係滑鼠娘娘, 唔係熱狗娘娘喎

嗰一輪有人訪問問佢係唔係熱狗
佢咪話自己係腸仔包 即係唔係囉

佢係熱狗台啲節目都話自己唔係熱狗, 最多只係腸仔包

根本就熱狗搵阿bi去做節目抽3成課金, 同埋應付差佬果陣推阿bi出去講英文 呢樣就黃洋達自己係節目講嘅

得喇得喇 得黃洋達有錢袋 臭雞bi冇錢袋
話自己腸仔包就係腸仔包咩

舊年7月billy比人拉 隻臭雞去書展幫熱狗擺檔仲落力過聲援
掛住熱狗個名欺世盜名
鍵盤戰線對內有泛民,對外出席國際會議
掛熱狗個名貪佢仇家多咩
掛住熱狗個名欺世盜名
掛熱狗個名貪佢仇家多咩

傻鳩拎依家熱狗黎講

冇利益就唔會咁遲先跳船啦
掛住熱狗個名欺世盜名
掛熱狗個名貪佢仇家多咩

傻鳩拎依家熱狗黎講

返嚟現實唔好咁酸溜溜啦

照你咁講佢係熱狗咁多錢收, 剩係為利益,點會屌柒陳云根搞到同熱狗反面呀
掛住熱狗個名欺世盜名
掛熱狗個名貪佢仇家多咩

傻鳩拎依家熱狗黎講

返嚟現實唔好咁酸溜溜啦

照你咁講佢係熱狗咁多錢收, 剩係為利益,點會屌柒陳云根搞到同熱狗反面呀

係喇係喇 我好葡萄隻前熱狗臭雞+社運肉便器

得未呀護主犬
掛住熱狗個名欺世盜名
掛熱狗個名貪佢仇家多咩

傻鳩拎依家熱狗黎講

出面人識鍵盤戰線多啲定熱狗多啲 鍵盤戰線個朵好啲定熱狗個朵好啲
掛住熱狗個名欺世盜名
掛熱狗個名貪佢仇家多咩

傻鳩拎依家熱狗黎講

出面人識鍵盤戰線多啲定熱狗多啲 鍵盤戰線個朵好啲定熱狗個朵好啲

睇書展個反應就知咩事
上面做乜撚
呀bi有咩討論價值

講番新女法子先啦

應該係借熱狗過橋

睇鄭松泰俾人DQ之後,佢應該會準備抽板
樣:法子
才女:Bonix
腿:人事部

青春:阿B

Bonix

呀Bi
離曬罩
掛住熱狗個名欺世盜名
掛熱狗個名貪佢仇家多咩

傻鳩拎依家熱狗黎講

返嚟現實唔好咁酸溜溜啦

得未呀護主犬

水泥隊叫人護主犬
掛住熱狗個名欺世盜名
掛熱狗個名貪佢仇家多咩

傻鳩拎依家熱狗黎講

返嚟現實唔好咁酸溜溜啦

得未呀護主犬

水泥隊叫人護主犬

我係水泥隊我死全家又點話姐

勇文兵 慢慢對住隻臭雞劣鳩啦
臭雞bi就算啦 食得咸魚抵得渴

佢做熱時個陣收幾皮野一個月 你鄧佢慘?有冇咁天真呀

掛住熱狗個名已經遺臭萬年啦,點樣欺世盜名呀
法子咁厚粉,巴打們唔怕係伏咩?
Bonix>>人事部>>>>>>法子>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>bi

人事部>法子?
搞錯

法子個妝甲 成個mk妹咁
掛住熱狗個名欺世盜名
掛熱狗個名貪佢仇家多咩

傻鳩拎依家熱狗黎講

返嚟現實唔好咁酸溜溜啦

得未呀護主犬

水泥隊叫人護主犬

我係水泥隊我死全家又點話姐

勇文兵 慢慢對住隻臭雞劣鳩啦

人講你又信
樣:法子
才女:Bonix
腿:人事部

青春:阿B

點解冇個有胸?

因為這是香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞