讀soc sci 既你,畢業後既人工同career path?

219 回覆
15 Like 1 Dislike
Geog撚留名 準備乞食
想知EO英文水平大約要去到乜位

Dse計就5*up

咁ao要咩?5****?

你可以試下揸住條4去考嘅

AO EO個申請process係點?係唔係考完JRE CRE先申請得?多謝先

你google 下先啦

Dse計就5*up

AO EO個申請process係點?係唔係考完JRE CRE先申請得?多謝先

JRE

Dse計就5*up

你google 下先啦

就係懶得Google先上黎問
有無third hon既巴打
16年grad
銀行工
18k
一般銀行工福利 17al

同路人 做咩dept?

Retail

Dse計就5*up

你google 下先啦

就係懶得Google先上黎問

jre>cre>面試>pre>xmre pass哂就得

thx 巴打,CRE已經考過,係得JRE未考。希望過到關去面試啦
見到師兄提點要搵pt同intern砌靚份cv
具體搵邊類pt同intern會有用?
利申 對將來工作未有方向 打算先考eo aco
有做過一份幫ngo hold+設計活動既intern。又有冇用呢?
見到師兄提點要搵pt同intern砌靚份cv
具體搵邊類pt同intern會有用?
利申 對將來工作未有方向 打算先考eo aco
有做過一份幫ngo hold+設計活動既intern。又有冇用呢?

搵你將來想做果行既intern/ part time 最有用
你第時想做ngo 咪有用囉 好過冇既

me2

宜家番緊GSA 公司一個星期, 12.5k, gg
又話soc science乞食 個個都18 20k

me2

你係intern定正式工

me2

me2

Ching 邊間??
利申非三大

me2

Ching 邊間??
利申非三大

邊間
幾年後黎問?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞