[筆直1萬] 呢3部laptop點揀好?

38 回覆
0 Like 0 Dislike
咁我應該會買XPS13
我唔係主要用呢部laptop黎打機,只係喺我砌desktop之前頂住先

如果係咁 我一定會買MacBook 因為打機laptop一唔打機就想dum春咗佢
就黎開學,等得既等到陣仲平
呢三部點推ow 個d
之前試過用mbp打ow
打左場已經可以去煎蛋
呢三部點推ow 個d
之前試過用mbp打ow
打左場已經可以去煎蛋

煎蛋
mbp啦 其實都打到機 格式方面我讀左兩年都未試過要汁咩檔格式 可能係我冇讀書 gp果d就開Google doc無問題嫁啦 macos唔怕難用 簡單方便自動波學識 最重要係外型 有蘋果夠把炮 見人拎住d好厚既laptop覺得好7
利申:見10個有6個用mb
3部都打唔到機
要打機就xps15/razer blade

再唔係就普通gaming laptop
呢三部點推ow 個d
之前試過用mbp打ow
打左場已經可以去煎蛋

煎蛋

macbook拎黎打lol l4d我覺得已經係極限 xps好似都仲打到下機 但唔好預開到 1080p or 高效
mbp啦 其實都打到機 格式方面我讀左兩年都未試過要汁咩檔格式 可能係我冇讀書 gp果d就開Google doc無問題嫁啦 macos唔怕難用 簡單方便自動波學識 最重要係外型 有蘋果夠把炮 見人拎住d好厚既laptop覺得好7

我都覺得文書macbook係幾好 但自從換左個keyboard之後真係差撚晒 用部fd部new macbook試左陣完全引唔起興趣買新macbook
講個世界級笑話

PUBG running on intel graphics

我都覺得文書macbook係幾好 但自從換左個keyboard之後真係差撚晒 用部fd部new macbook試左陣完全引唔起興趣買新macbook

咁依樣我唔係咁清楚 因為係用緊有bar之前果部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞