notebook打機咩牌子無咁易壞?

37 回覆
0 Like 0 Dislike
咁多人水人
玩lol求其整部i5有ssd有8gb ram既都得啦
使撚grpahic card咩

要平既又有graphic card就insprion 7567
咁多人水人

你又唔好咁講
我r9 280x唔知點解行中效都係得43fps
但團戰唔會lag...
用緊ALIENWARE R4 17 爽

散熱垃圾

完全唔覺邊到熱
咁多人水人

想問下 lenovo legion y520得唔得?
我見百老匯有折 8000有找2蚊
咁多人水人

lenovo自己睇路
notebook 打lol
求其 i5 7200u 加 8 gb ram 加SSD 加940mx
輕鬆上過百fps
反而散熱先係重點,除非你每次淨係打一盤
notebook 打lol
求其 i5 7200u 加 8 gb ram 加SSD 加940mx
輕鬆上過百fps
反而散熱先係重點,除非你每次淨係打一盤

用surface pro打機長期用個風扇仔吹住cpu個位
求鳩其執部i5既lenovo起碼夠玩兩年 我自己四年前買過部$4000(有大學生優惠) 都係玩LOL 係重到仆街 但冇乜其他問題
求鳩其執部i5既lenovo起碼夠玩兩年 我自己四年前買過部$4000(有大學生優惠) 都係玩LOL 係重到仆街 但冇乜其他問題

我都認同樓上巴打講
散熱先係重點
之前用surface 勁興 成日驚佢爆炸
咁多人水人

lenovo自己睇路

唔好架咩?
我唔想用asus 易壞

打機散熱好既 我見有大陸牌 雷神 好唔好

我都認同樓上巴打講
散熱先係重點
之前用surface 勁興 成日驚佢爆炸

用個風扇仔吹住 點打都唔熱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞