呢個價玩LOL會唔會太貴?

42 回覆
0 Like 30 Dislike
樓主應該完全唔識電腦野
INTEL HD630 打團戰會LAG,
LOL最抵出G4560+RX460
屌你睇錯玩OL
1080嘥左啲喎
INTEL HD630 打團戰會LAG,
LOL最抵出G4560+RX460

https://youtu.be/uAobFYpPTxk?t=676
自己睇, 大型團戰估計得4X FPS
原來display都唔使架屌

Intel 內顯 HD530/630 最高效穩定 80-100FPS
但Ram要記得行雙通dual channel

咩叫 dual channel?
樓主應該完全唔識電腦野

低B學砌機
屌,咁我買mini pc得啦
係咪咁講先
平時只係上網同打LOL
i3 個組合+張1050 會唔會浪費咗?

咁不如g4560+1060 lol睇單核頻率架咋 唔會有咩大分別 仲平幾舊
咁多位巴打想問拎住悠二list去邊間砌機好
利申 電腦白痴
咁多位巴打想問拎住悠二list去邊間砌機好
利申 電腦白痴

悠二個網有推介 自己慢慢睇啦
打lol呢啲垃圾game
display卡都唔洗買啦

垃撚圾lol
LOL Graphic卡都開到70+ 仲要係notebook
Q6600 + HD4850 開全效都順,不過最好加隻SSD,LOADING會快好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞