有需要可放售9成新notebook

26 回覆
0 Like 21 Dislike
有無人想買部notebook應付學業但又唔想或買唔起萬幾一部?
我有部想放,事關grad之後都無用過了,覺得放係度都無用,不如平放岀黎幫下人。
大約形容下,部腦只做過學校功課,有齊Microsoft 同 design用既軟件,design軟件付左年費既 你唔洗機既話就可以用到到期
Asus機 touch mon ,未維修過,有興趣我再留方法傾
九成新。。。?
一千?
一千?

1000 ipad都買唔到啦
型號都唔講,叻仔
九成新。。。?

係呀,外觀無花,內裡性能掂,功課又唔係成日做
型號都唔講,叻仔

咁夜廢時摷單姐 睇下情況聽日再up型號順便推下po都唔得既
唔講 model 無人要
我有需要
我願意用我你既 購入價x 0.8 - (購入月份數 x (購入價x 0.017) 黎收你部機
屌你老母型號又唔講,spec又唔知
有無人想買件衫著但又唔想或買件新?
我有件想放,事關grad之後都無著過了,覺得放係度都無用,不如平放岀黎幫下人。
大約形容下,有袖有領,未維修過,有興趣我再留方法傾
無model無價錢
有無人想買件grad din裙著但又唔想或買件新?
我有件想放,事關grad din之後都無著過了,覺得放係度都無用,不如平放岀黎幫下人。
大約形容下,淺藍色 內裙3層,著完洗過,有興趣我再留方法傾
我有件想放,事關grad之後都無著過了,覺得放係度都無用,不如平放岀黎幫下人。

你無牌子喎
華碩品質 以卵擊石

睇你好彩唔好彩姐,大牌都一樣可以 以卵擊石
型號 UX303LB 13.3吋 銀灰色 touch mon
睇完spec
普通文書機一部

win8姐係都有番咁上下歷史
講真1000都有d比多你.....
我有需要
我願意用我你既 購入價x 0.8 - (購入月份數 x (購入價x 0.017) 黎收你部機

盛為5600,零頭唔計你
睇完spec
普通文書機一部

要打機既機就唔會買呢部啦
歷史?用左10年又話你知咩
我有需要

出咁高
二手我多數當半價/6折
一千?

1000 ipad都買唔到啦

畀多10蚊你,$1010

你無牌子喎

而家比你囉
睇完spec
普通文書機一部

要打機既機就唔會買呢部啦
歷史?用左10年又話你知咩

無人話要打機唔好偷換概念
講緊你只係賣一部普通文書機
d spec 本身已經唔值錢
仲要用左相信唔小時間

自己砌高階desktop
二手賣番出去有一半都偷笑

何況你只係一部求其腦場兩千都執到既機
真係1000都多
電子野depreciation 得快二手價跌得仲快
水9人之前你都做下research好無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞