熱狗陳到(黃敬業)書展萬人空巷為讀者簽名

34 回覆
4 Like 1 Dislike

條三國廢柴網上網算就叻,現實得兩隻熱狗盲粉(疑似做媒)搵佢簽名
影close-up?
依家阿豬阿狗都出書,唔怪得書展越來越小人去啦
邊隻傻狗走去俾人點相咁笨柒
人渣熱狗之一黃敬業, 網名陳到, 外號關愛座獵人, 但又幫啲老人家量血壓喎

會唔會就係呢兩個熱狗係網上面開咁多分身
明知影相都得2個人

屌你post左4分鐘都係得5條友like
似係一個四十幾萬like既page咩

條三國廢柴網上網算就叻,現實得兩隻熱狗盲粉(疑似做媒)搵佢簽名

藍衫條友

藍衫條友

做媒都專業d啦 唔係又比光頭達屌勁你架啦
個樣
好心佢搞下個頭先啦

藍衫條友

做媒都專業d啦 唔係又比光頭達屌勁你架啦

搵自己友撐場當公眾

藍衫條友

又再一次引證益友見證, 贊助商啲產品根本就自己吞, 一係就益自己友。

熱狗吞晒啲義士捐款剩係幫自己啲熱狗已經仆街啦, 連公仔都剩係益熱狗, 貪得無厭
點解佢地可以日日都有柒事
藍衫條友點稱呼?

陳生, (乜又係你呀)

個樣咁易認就咪行出黎啦托柒。

藍衫條友

又再一次引證益友見證, 贊助商啲產品根本就自己吞, 一係就益自己友。

熱狗吞晒啲義士捐款剩係幫自己啲熱狗已經仆街啦, 連公仔都剩係益熱狗, 貪得無厭

循環再用既野 你識乜春丫
公仔比其他人 就真係比左收唔返
比熱狗自己人
呢頭比完 影完相 又可以攞返
下次再攞黎影相

好搵唔搵搵個咁撚柒眼耳口鼻擺位有問題既做媒係人都認到啦
熱狗真係煩撚到仆街 收皮未

好搵唔搵搵個咁撚柒眼耳口鼻擺位有問題既做媒係人都認到啦

奇形怪狀, 三尖八角, 柒撚矇矇, 戇撚鳩鳩, 就係熱狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞