今日英軍係到仇思達唔敢黎搞事了

68 回覆
4 Like 14 Dislike

咁陳秀慧衝出黎把撚咩

解釋到就唔會發癲咁走出黎啦

咁係咪陳秀慧出黎踩柒驅場丫?

人地直播食熱狗但唔知點解突然走出個癲婆響到亂柒咁嘈,依個係我客觀嘅陳述

咁即係唔係踩熱狗場啦?咁就咪撚咁大聲話自己大勝乜乜柒柒啦,係踩就入去人地個場做直播,食熱狗囉。留係公眾地方踩人地場係咩玩法?又唔係中聯辦落晒閘。

基本上踩場係要搞到對家難堪先叫成功,神驅本來響出面食隻爛鬼熱狗的確唔算踩到場,不過好彩陳大媽走出去幫手搞左場大龍鳳神驅先算交到功課

哦,咁就滿意架啦?都幾阿Q。之後可以年年搞,行禮如儀嘛

唔係話撐仇思達
但下年熱狗仲係唔係度都冇人知 蟲泰又就DQ
國師九成九會反臉清算
今年書展已經業績慘淡
我驚仇思達想行禮如儀都冇得行

有去今年書展,有上三樓日本展區

你睇台灣角川個大檔同熱狗個大檔 分別就知咩叫高下立見

台角仲要燒錢燒得好勁,請原作者黎香港搞簽名都補唔返條數
短人

個細路有冇中文名?
短人

個細路有冇中文名?

有無米六

細路仔仲有得高架
短人

個細路有冇中文名?

蠅君
短人

個細路有冇中文名?

蠅君

我屌
短人

個細路有冇中文名?

蠅君

我屌

唔係喎,隔離post話仇狗企係公眾地方食熱狗,唔算踩場喎!

咁陳秀慧衝出黎把撚咩

人地直播食熱狗但唔知點解突然走出個癲婆響到亂柒咁嘈,依個係我客觀嘅陳述

咁即係唔係踩熱狗場啦?咁就咪撚咁大聲話自己大勝乜乜柒柒啦,係踩就入去人地個場做直播,食熱狗囉。留係公眾地方踩人地場係咩玩法?又唔係中聯辦落晒閘。

基本上踩場係要搞到對家難堪先叫成功,神驅本來響出面食隻爛鬼熱狗的確唔算踩到場,不過好彩陳大媽走出去幫手搞左場大龍鳳神驅先算交到功課

你每日都要柒一次先安樂

你每日都要柒一次先安樂

佢柒完先瞓得著

你每日都要柒一次先安樂

佢柒完先瞓得著

你地日日夜夜係政事台度自high又叫乜?
如果你地唔係煩到嘔又駛咩開個政事台俾你地?根本係時事波台
短人

個細路有冇中文名?

蠅君

我屌

咁即係踩唔踩場姐?細路仔喎,無成本又可以玩野喎,點解唔踩?
我唔怕你地嘅
係公眾地方踩熱狗場,真正不受傷不被捕,高手
我唔怕你地嘅

都話唔駛怕,係咪?行入黎,就係咁簡單,唔難架

你每日都要柒一次先安樂

佢柒完先瞓得著

你地日日夜夜係政事台度自high又叫乜?
如果你地唔係煩到嘔又駛咩開個政事台俾你地?根本係時事波台

你想証明d咩?
短人

個細路有冇中文名?

蠅君

我屌

你又想証明d咩?
短人

個細路有冇中文名?

蠅君

我屌

你又想証明d咩?

證明我地熱狗仲未收皮!

可惜既係 熱狗已經殘晒

會展 熟食 熱狗 好多人買
一個仇思達咬下熱狗就令到熱狗大媽陳獸胃醜態盡露, 勇武嘅光頭達就匿係攤檔任由自己老婆比人撚狗咁撚, 估唔到熱狗而家又轉口風開始話神駒唔敢搞事乜乜柒柒, 人地肚餓直播食下嘢都令熱狗顏面掃地啦, 睇下你地大佬光頭達做緊乜鳩啦, 又開始為清算行動道歉喇
一個仇思達咬下熱狗就令到熱狗大媽陳獸胃醜態盡露, 勇武嘅光頭達就匿係攤檔任由自己老婆比人撚狗咁撚, 估唔到熱狗而家又轉口風開始話神駒唔敢搞事乜乜柒柒, 人地肚餓直播食下嘢都令熱狗顏面掃地啦, 睇下你地大佬光頭達做緊乜鳩啦, 又開始為清算行動道歉喇

人地而家理唔到咁多

搞掂批蟹貨書先

熱狗萬人台, 咁撚多支持者, 賣唔出嘅一人食幾本都搞掂啦, 唔洗咁驚喎
係公眾地方踩熱狗場,真正不受傷不被捕,高手

陳秀慧今次幫到神驅,如果唔係我都會話神驅鳩做

利申: 我覺得神驅都係一件垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞