lihkg冇左一種痴線既感覺

100 回覆
402 Like 60 Dislike
我依家正式宣布
樓主我屌你老母

宜家cm都有正負皮 緊係個個都謹慎左
以前假膠得黎好笑
特別係波台班友岩岩彈起個時
賤得黎又有笑點
而家有班純粹想激嬲人嘅煩膠
下下講反話一啲都唔好笑
膠同小學雞係兩回事
以前班痴線佬唔係真痴線 係大智若愚
邊似班假膠低質毒舌撩交打當有趣
去波台

全部集中係波台
要引佢地出其他台吠

屌你老母
CC台咪大把囉
我淨係好想多返啲高汁改圖post
以前上舊登個陣啲post好好笑好痴線,每次睇都可以cap好多圖share比fd 而家上連登連圖都cap唔落手
以前上舊登個陣啲post好好笑好痴線,每次睇都可以cap好多圖share比fd 而家上連登連圖都cap唔落手

會唔會睇得多好笑野 所以笑點高左... 我係咁
[唔講咁多
全盛時期既高登仔仲有無上高登/連登
係咪已經做左廢中, 要返工 唔得閒上啦
cc台唔夠好笑?
normies forum
下 我覺得連登痴線過高登

講野係痴哂線扮有文有路 唔係討論

呢一單我覺得仲癡線過高登

(我返黎啦)欣儀瞞著男友在ig做ptgf
https://lihkg.com/thread/324015/page/40?ref=ios

佢不嬲都係 但佢好正 我好鐘意
我未發功啫
舊登個陣有膠POST,第一頁既回應好多時都係陪樓主一齊鳩,搞到其他人都一齊鳩落去
但係宜家每當有人出膠post,第一個回應就已經係"幽默感既野..."跟住就開始接龍,仲邊有人玩落去
加上上連登既人都係手機上,已經好少人會專登用電腦改圖再放上連登互片,最有印象既畫圖互片post已經係jj樹同呵欠欠
加上上連登既人都係手機上,已經好少人會專登用電腦改圖再放上連登互片,最有印象既畫圖互片post已經係jj樹同呵欠欠

呢個真,由hkg+ app開始都冇咩點用電腦上,有幾次專登開電腦黎改圖post完即刻閂機
以前高登係假痴線,依家連登係真痴線
我反而覺得以前玩膠太多,小學雞耳濡目染,如今大個有ac,以為乜都鳩屌就係li/hkg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞