lihkg冇左一種痴線既感覺

100 回覆
402 Like 60 Dislike
而家嘅lihkg係回帶撚嘅天下

次次都有人中伏
證明舊登仔已經長大,都啱嘅,人大左就應該成熟,與其去諗點樣去嘩眾取寵,倒不如大家理性論下社會的大小事,努力去改變我們的社會和國家。
證明舊登仔已經長大,都啱嘅,人大左就應該成熟,與其去諗點樣去嘩眾取寵,倒不如大家理性論下社會的大小事,努力去改變我們的社會和國家。

撚有舊登仔咩 班廢閪新會然就有
要口德啊嘛同埋lihkg留言有正負評 你點痴線得起

係要痴線既點會care負評

多負評先正
新登太多真心 都冇咩癮

上釣率99%
我都好鐘意姜太公

上釣率99%
我都好鐘意姜太公
證明D人成長左

有時諗9UP完都無意思

不如讀下書做下其他有意思既野

成日話內地人爭學位爭職位 個個都9UP連自己都未做好 到時都唔好怪內地人

吹到
痴線都要好笑先得架 睇住 d 膠 post 你笑得出咩?
入波台行個圈
成班痴線佬根本就冇走過
抄登扮乜都唔成功架啦
都係靠一班小學雞同打手
痴線反社會
會俾連登FACEBOOK YAHOO知識+USER屌
證明D人成長左

有時諗9UP完都無意思

不如讀下書做下其他有意思既野

成日話內地人爭學位爭職位 個個都9UP連自己都未做好 到時都唔好怪內地人

成長
平均年齡同智慧都下降講成長
其實lihkg 集體炒車炒撚到好痴線
其實痴線佬仲係好多
但由好笑個種痴線
變左中二病個種

已經冇乜新潮文出現
屌佢老味之前濕鳩大j單野已經睇得出啦
話玩鳩人電話
點知比人拍埋片玩返轉頭
打去個d小學雞中學雞聲柒撚到仆街
入波台行個圈
成班痴線佬根本就冇走過

就係太集中係波台到
變左波台假膠氾濫
假膠缺乏既問題發生係其他台
我係3樓9號病房嘅,有冇鄰居?
厚德村
lm
院長係咪到呀,藍姑娘偷左我條底褲著呀

嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩
我依家正式宣布
樓主我屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞