3 漫遊儲值卡垃撚圾

7 回覆
2 Like 0 Dislike
本身都知 3 嘅卡唔係好嘢,因為多年前已經中過招

依家我喺加拿大,嚟之前日去鴨記買咗兩 sim 卡,一張係 orange 15 日漫遊,貴就係貴啲不過完全冇束縛咁用。

完咗 15 日,啱啱換咗呢張個包裝上面寫住中國移動嘅漫遊卡。我屌一開個包裝裏面話個 APN 要輸入 mobile.three.com.hk 就心知奶嘢。一 check 個數據用量,魔鬼細節就出曬嚟。話就話 5gb 數據上限,但原來每日用超過 600mb 以上就鎖你頻直到下一日。

搞到要就住就住嚟用,另外速度遠比 orange 張卡慢。真係好後悔阿阿阿阿

3 嘅漫遊卡真係生人勿近
3台不嬲係垃圾 我已經屌撚咗幾年

唔好用3台 無限plan會鎖速

比二百幾蚊夠膽死得5mbps

仲要屈我收得唔好附近好多人用緊

大家請小心 提防騙子!

警世 po
pish
屌 用得嗰一陣又鎖頻 用咗兩日咋

用3台野真係要停一停諗一諗, 已經有好多人中過招
3一向不是什麼好東西,買佢純粹因為係貪平,但係一奶嘢想搵個客服都難過登天,貼錢買難受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞