(突發) 鳩達為女僕cafe事件道歉

46 回覆
1 Like 17 Dislike
有無人講下cafe事件即係點

有班熱狗上女僕cafe玩,聲稱班女僕唔同佢地玩,講曬粗口破壞規矩,比人認到係熱狗串佢地係蝗蟲,班狗之後唔忿氣吹雞上網比一星搞人,咁就同人罵戰,其中一個係莫生,之後馬啟聰就屈人出事嗰時家姐揾佢地幫手,話人反骨,點知莫生無家姐最後以一堆五星擊退熱狗告終

下?
乜唔係葉政淳條友吹雞架咩?

佢好似係其中一個上去玩
有無人講下cafe事件即係點

有班熱狗上女僕cafe玩,聲稱班女僕唔同佢地玩,講曬粗口破壞規矩,比人認到係熱狗串佢地係蝗蟲,班狗之後唔忿氣吹雞上網比一星搞人,咁就同人罵戰,其中一個係莫生,之後馬啟聰就屈人出事嗰時家姐揾佢地幫手,話人反骨,點知莫生無家姐最後以一堆五星擊退熱狗告終

下?
乜唔係葉政淳條友吹雞架咩?

佢好似係其中一個上去玩

成班毒撚唔死都冇用
既然件事簡單到溝通下可以解決到的, 咁你鳩達當日去左邊, 自己勢大時就當人臭四 , 而家人人喊打扮弱者??
真係好肉酸
即係黃洋達下面清算過咩人佢都知,只不過扮唔得閒理
食熱狗, 汪汪汪
屌你達蕃薯蟲先生成班撚人係到扮唔知「Cafe 事件」係咩事
跟住件Darling Ng 就係到美化「Cafe 事件」係「討論佢哋招付好唔好」
根本就係一次惡意網絡欺凌清算

呢d唔係清算,而係濫用自己既政治能量
雖然冇乜但都足夠影響個人

呢條死臭西
石堅幾時會認錯

請不要侮辱堅叔

有無睇開黃子華

冇睇開TVB😅

睇返d人cap圖, 當日馬啟聰係話自已畀咗保釋金
石堅幾時會認錯

請不要侮辱堅叔

有無睇開黃子華

冇睇開TVB😅

棟篤笑呀!
石堅幾時會認錯

請不要侮辱堅叔

有無睇開黃子華

冇睇開TVB😅

棟篤笑呀!

山窮水盡,走頭冇路

btw, 呢件事有咩公共性可言要走出黎澄清?
點解又唔同左

又搞鳩人地啦
閹人達扮幫人還清白, 其實就係等啲細嘅搞鳩人, 自己唔洗上身

比人睇穿晒你啲屎橋啦
鳩達幾時譴責藍鳳凰唔聽命令?

又搞鳩人地啦

以後有三國人搞佢,鳩達唔洗上身。

正仆街
白撚痴,道歉以為所有野都唔關你事? 咪撚扮野啦黃洋達
無西屌果陣就會勇武,熱狗好波呀!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞