覺唔覺海歸撚好撚可憐?

14 回覆
4 Like 13 Dislike
係香港有書唔讀 去外國讀書
同做逃兵無分別
去外國讀書既
一係好撚廢(dse 10-16分) 又唔想做asso仔
一係好撚勁(dse 27-40分) 睇唔起local u
後者唔討論了 一陣又成班撚樣衝出黎話咩我mit grad番黎可唔可憐
主要想講 班10-16分既廢物
書又唔撚識讀 淨係靠屋企有幾個錢去外國讀書
番到黎仲好似好撚威咁 我係乜乜u番黎嫁 成日講係外國生活點 人最慘就係食屎仲要話屎香
去外國讀u既 番到黎對住我地本土派根本抬唔起頭
我地是但一個同外國搞既top up都屌打佢地

夠鐘收皮啦 垃圾
一睇就知樓主自己讀唔成又冇錢去外國
乜撚野叫海歸 回流下話
XD
如果讀名校呢?麥明詩又點
樓主抄cityu secrets 之前既post?
唔抵得
佢已經最少第三次開post 我都星星左佢2 個post 真係自卑到
唔抵得

下次出POST屌689又係唔抵得?
佢已經最少第三次開post 我都星星左佢2 個post 真係自卑到

班連登仔係咁屌689 林鄭 真係自卑到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞