點解港囡覺得Aa係優點 好女仔?

27 回覆
61 Like 7 Dislike
啱啱分咗手,大家要愛自己多d
https://lih.kg/3301173

入面成堆港囡圍爐Aa係好女仔好捱得 消費要比錢係好蝕底
屌你老母你平時一個人食飯唔洗比錢?你無份食?定佢食埋你個兜?下次記得同譚仔姐姐講你今次食左三餸米線但係肯比錢 問佢係咪持家有道好女仔
究竟一個人(女)有幾禮義廉先會覺得享受完服務唔洗比錢?
女權撚上身嘛
又要求男女平等 又要從男人身上攞著數攞到盡
樓主有話自己AA就係好女仔咩
屌你老母死垃圾app又要打多次

個男人拎返錢既手法肉酸就不作討論
入面仲有堆垃圾毒撚覺得埋單係風度
真係食西北風食撚懵左
依啲廢鳩心態只係想透過金錢令條女覺得你係有著數痴既水魚留住佢咋
佢冇話係樓主做咩啫你
相對嘅啫
我係針對佢就唔洗開個新post黎講
你睇下入面啲囡幾撚proud of Aa
全自動含撚先算好女仔
女就冇 反而係見到好多巴打喺度驚訝有女肯AA多啲啵
其實係因為市面淨低既女好多都有性格缺陷 偶然見到個正常既 大家就會好驚訝

情況就好似一般正常人去讀書 大家唔會覺得有乜特別,但偶然有個殺人猛係監獄入面讀書,d報紙佬就會大肆報導吹奏
以女仔嘅角度,佢會覺得肯陪男仔食飯已經好比面,所以男仔請好應該
仲以為講緊佢地既cup
肯AA,唔係老奉使男人錢梗係優點啦。
但如果話肯AA就=好女仔,我只能夠笑而不語。
以為aa cup
係啊 而家主流係咩都唔洗做

大家送錢送袋 請食飯

一個肯比錢已經稀有種

大家肯埋單

無他

你想拍拖無將來

咪港女ig 式生活

去到一段時間

男人咪飛左你

搵個會共同付出嫁囉
正常人已經=好女仔
以為講緊對奶AA
因為普遍可以唔洗錢 而女仔肯比 放棄唔洗比錢機會
好似男人食軟飯咁 如果有條女養埋咩 10個有9個心裡都想
港女: 下, 乜原來食野要比錢咖

就係有班鬥低賤既港男先做到
係韓國日本大男人地方, 一早兜巴車到跪係到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞