百人體能挑戰大巴車落話人死肌肉既連登仔面上?

55 回覆
33 Like 17 Dislike
開波前個個話軍人應該最勁最functional 因為日日就係操實用野,又有經驗講到職業格鬥運動員都唔夠軍人打,gym撚大力士果啲就死肌肉無心肺一定好快走晒

事實大隻健美佬贏咗老兵agent h大力士屌贏精瘦撚摔跤男贏獄警,摔跤女贏女兵

去到第三關仲有健美撚大力士,啲水兵海兵就走晒

計我話就職業運動員>有專項gym撚>純健美gym撚>軍人
MMA都要分量級同我講大隻冇用
諗到啲排骨個個以為自己蜘蛛俠可以以小博大再上黎9up就認唔住笑
根本就無完全既死肌肉
肌肥大同力有關聯 functional就唔係100%咁解
如果navy seal呢
蜘蛛俠都比多
睇下呢個po d回覆就知連登充斥幾多廢柴病夫
喺自己屋企門口都可以比人屌到縮埋一舊

長期有個南亞煙剷係我屋企門口煲煙
https://lih.kg/3299381
喂!有碼巴你唔好爆出黎呀嗎,仲諗住佢地出黎挑機
班人agent h一輸都收收地皮
真,個尹誠彬真係怪物黎
拎住兩大包沙由頭跑到落尾,又快又穩。

利申只睇到第5集
拳怕少壯
真心勁不過你睇落去會覺得佢無乜腦
不過入面個班bulk撚我係電視睇到都怕撚咗佢地
真人應該成座山咁
坐兩個地鐵位
咪臭係,我係佢地眼中真係排骨仔都不如
套野好唔好睇?有冇大波妹
有靚女
冇圖你講咩都得
上youtube 睇佢跑100米 11.3 秒
得摔角一招可以玩,你打埋佢果份
兩餅bench press當掌上壓做
笑撚死,你講完個句重要咁多負皮可想而知有幾多連登仔覺得被人恰到上心口都係無問題。港男永遠俾人睇死就多得呢班人
現代軍人就算俾佢特種部隊其實都係遠攻擊火槍手黎最多係練行軍耐力拎多啲裝備一轉出去可以獨立作戰耐啲,佢地近戰最起碼都用刀仔/鏟果啲啦,講真而家打仗下下係鬥偵察能力+射程,開槍駁火都十之八九最大射程ping down再叫空襲/炮擊,巷戰CQB都fire in the hole 先啦,短時間硬拼軍人真係冇咩特别優勢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞