紐約市疑貼錢送難民到加拿大邊境以非法入境申請庇護

114 回覆
98 Like 5 Dislike
印賓絕大多數都搞唔到難民申請,上去紐約州個班本身就等緊批 唔識英文都可以做啲勞工
依班係委內瑞拉難民,加拿大缺人又最近,送咩去加州
下一站 阿拉斯加
民主黨政府又要收非法移民,一大批喺南部湧入黎,然後收完唔係自己食,係掉比加拿大,dklm,

唔掛得呢年幾犯罪率飆升,成條街都白卡同埋捅人
加拿大係缺人,而唔係缺罪犯道友丐衣
早講嘛, 杜魯多想要幾多有幾多, 呢兩年有600萬非法移民入境, 然後仲有有十億中國人想離開國土, 全部去哂加拿大就啱

希望唔好變到Martha's Vineyard咁肉酸就最好啦 你知啦, 呢D野好難講架嘛, 點知加拿大會唔會好似Martha's Vineyard果D民主黨政客一樣, 又玩動態愛心架, 又話歡迎佢地喎, 點知第二日立刻送哂走
最接近紐約嘅加拿大大城市多倫多犯罪率飆升到好似Gotham咁,成街白卡捅人,都叫無問題
你又知人哋道友 過嚟紐約依班犯罪率仲低過本地人
送d nigger 返去非洲先啦屌
個犯罪率一定下跌
根本兩黨建制派都右到仆街
得AOC一d民主黨少數派欺世盜名先會左傾扮民粹
你老母閪 你唔撚要啲難民就送過黎 收皮啦 唔要啊
問題佢地唔撚會做野呢仲會變埋白卡tim
去加拿大做難民福利好過本地人同老人家
俾我都狗沖
要支那人做咩,係人都知會夾啲有任務在身嘅間諜,你話香港人少就易啲check 啫

去NY個班就冇咩間諜顧慮,人哋加拿大又要人
屌人唔肯收 轉個頭叫人走 肉唔肉酸d呀民煮黨
你問過加拿大政府未
本身加拿大就跑數要人
Source?
你知唔知送去紐約個班個demographic
大波AOC係用黎J的
靜啦 連登仔話香港大刀會差過外國

Despite many politicians’ claims new research shows undocumented immigrants commit crimes in Texas at much lower rates than the native born.

Graphic from Proceedings of the National
Academy of Sciences

仲要係送去紐約個班係拉丁裔

https://ncpolicywatch.com/2021/08/03/no-undocumented-immigrants-dont-commit-more-crime-research-shows-they-commit-a-lot-less/
難民係咪都要行ee pnp
又冇料又少少錢課金讀書都肯真係應該趕佢返美國
難民係咪都要行ee pnp
又冇料又少少錢課金讀書都肯真係應該趕佢返美國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞