保險師新車落地咁快就炒左

708 回覆
2272 Like 16 Dislike
驚閪
做得保險實有幫自己開返張全保單啦
你search就知
新車落地都未擺百日宴就要total lost

隨時等架新車啲時間仲耐過揸嘅時間
p仔想型係咁㗎啦
合理推測

嗰個位個石壆都花哂好多簽名,救咗好多人一命
唔係有石壆嘅話,應該可以飛落橋
咁樣係咪真係無得整 定醫翻都嘥藥費?
big 4 依家u grad 隨便入啦 on9 咩年代
香港考車一take pass 純粹好彩咁都拎嚟威
似係地板油轉灣但隻手跟唔上
睇落咁樣似會撞到引擎
底盤就唔知啦
但咁樣要執到行得都幾甘
係“或”唔係“及”,即是三個要求其中一個就得。MDRT website有提到Applicants may not combine production credit from the methods above to attain the minimum requirement. Applicants will be approved only under one method.
幫佢買保險嘅人先係幫人
幫人供跑車
仼入 要refer 叫我
做到SM 就得
分分鐘架車都係公司
本身炒係2個人 一男一女
做咩隔離多咗d保險狗同類
90萬去叫雞抵d定屌呢d女抵d?
我FKU 啊
以前一team人夾架林寶拉利,
而家先夾得部Z4
岀唔岀到第三保?
其實應該又難啲total loss 到,因為車價至少80萬,total loss 個門檻頗高

而家至少成份頭做過哂
玩到胎到飛埋,個車架都凶多吉少

就當副偈好彩冇事唔洗換
返原廠整最低消費40萬一啲都唔過份,仲要計埋人工先貴,整返兩三個月都有排玩

加上保險冇咁易比你total ,通常未到車價8成都一定係會叫你去整

但整仲慘過total,因為你架車一上架就現形,冇人會接,反而total咗就換架新比你

不過保險唔係傻,今次賠咁撚多,而家呢間保險9成9出年唔撚會再續,出去都冇乜機會搵到其他公司續,換句話講,到時一係出年個牌到期前賤價賣車,一係就轉名比人做車主,自己做不記名司機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞