大導演根本吹大咗 得罪講夾夾埋埋成十年拍攝素材都剪唔出個走聆版根本好打有限

7 回覆
15 Like 5 Dislike
根本廢老整出個自以為完美嘅版本就想流幾滴鱷魚淚想動之以情想夾人硬食

如果個作品對大導演嚟講咁撚重要嘅話
一早剪咗個大家都滿意嘅走聆版出嚟
仲令大家都拍手讚好正過舊版

「而家唔做啦你開心翻」
其實大導演早啲退休唔做大家仲開心添
點會一個二個當初俾你搵笨嘅受害者實名出嚟指住你個鼻嚟鬧
你而家唔做只係因為個朵臭晒做嚟都晒鳩氣咋
點估到半路殺出個冚家聆
唔係唔識剪,係懶到唔想剪啫
其實中三已唔想拍,有表達過就話人反叛
到放榜仲要不斷jer住人問佢成績
人哋都唔想講,仲要jer住,狗仔隊咁一啲尊重都冇

然後校內首映前都冇比過final cut比班女睇
睇完第一個反應已經話唔ok
其實佢只係自私諗自己作品要做成點,自己心血
而根本冇尊重過班女,會尊重就比班女睇完再改再剪
係以人為本嘅話,一早人哋唔想公映就再剪過啦,反正拍咗十年大把野好剪
中三拖到畢業真係好癲,啲負責人成日以為安撫完就可以夾硬嚟,結果咪爆到咁大鑊
信學校擺得平 咪可以慳D功夫又可以有個完整D嘅版本
擺平就係要學生食夾棍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞