係咪所有女人都有呢種諗法?

288 回覆
1174 Like 214 Dislike
特別香港女人真係咁高高在上
男人養同高人過佢老奉咁
其實最大成因就係香港貧富懸殊大。
你住土瓜灣,同身家幾十億住九龍塘的富豪淨係相距10分鐘車程,咁港女自然覺得自己可以接近到有錢人。
再加上港女唔多唔少都俾有錢仔溝過下,享受過物質嘅快感,由奢入儉難,所以咪又target下一個10萬蚊咯。殊不知人地有錢仔係玩下only,你想嫁入豪門,每日攤係屋企,條仔都永遠每月定時定候俾10萬蚊你使,不如你又問下自己可以提供到咩價值。
樓豬係咪覺得自己講野好有趣?
Fk you chicken
See see your face la
So ugly and fat
土瓜灣都有錢
你應該講石硤尾
識個女仔 返份物業管理搵萬幾蚊
咁岩有個有錢fuck boy媾佢就沉曬船 人地約親佢都只係叫佢上佢屋企扑野就當自己係女朋友未來老婆
半個月後玩厭佢就要生要死 死lur
叫佢搵第二個算啦就話未必搵到個氹得佢開心又有錢
咁好老實 人各有志 唔啱就唔傾 冇話睇唔睇得起
有d女窮開冇咩安全感 有錢咪有安全感有高潮囉
有d女本身屋企億萬家底 貼埋大床幫你買condom幫你吹埋再自動波又點話

唔一定睇對方有冇咩技能架 人夾人既野
好有玄學風水 可能負擔得起又娶到佢既
行多幾十年大運 三年抱五 日日有橫財呢
第一句已經想屌佢老母
乜撚野想講野唔該有趣少少
港女高高在上臭閪格已經根深柢固
你要多謝佢添 少左個閪女人呃毒撚埋單
可能囖,但好多港女塊閪真係鑲金
支持所有連登仔叫g唔娶臭雞
調番轉諗 你窮啫
你有錢過大劉 就覺得呢d cheap雞太平
呂麗君都分20億啦
有幾多人做到大劉先
大劉本身咪又係富二代
到底要幾m先會搵呢啲女
正正經經搵個女王算啦,至少唔洗成份身家allin
你唔發夢 大把人發緊夢 你何必要去叫醒人??
有金龜夢 明星夢 科學家夢 好多人係認真 唔係癲
你覺得少 人地覺得就算再少都係一個機會
你就屌鳩人唔現實

咁你不如去醫院屌鳩cancer患者啲家屬先啦
普通既中環OL現實都大把仔溝
呢件一定係中環美極
日日被家暴
幾時有中環李錦記
條仔好撚慘 100幾k 養起條女都要戴帽
當包月,日日比佢用着咗成日嘅10cm高跟鞋踩
佢覆「自己有佢一半」果下好明顯係想表達自己都唔差好過好多人
real
我有呢個收入大把選擇
到時我又搵番個23 24
所以咪睇質素
你高質 我都包得順d
屌你冇質素仲要咁既諗法
同我番屋企恰陣先啦
養車6-8K?你買嚟擺?剩係住家同返工兩邊地車場都唔見你6K啦,條數響度點都慳唔到,仲有油,MOT,牌費燕梳呢?
連個名都咁閪你都同佢做朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞