杜汶澤正式同阿布泰割席!!!

89 回覆
302 Like 27 Dislike
《小杜良品》於2021年成立,隨即成為香港最大麻辣鴨血入口商,鵝油增胖麵更是長期搶購熱銷產品!每次新貨上架都會出現排隊購買人龍,在此感謝顧客的熱烈支持!

不進則退,我放眼看世界!所以、今日我決定離開comfort zone ,放棄實體店,勇闖網上市場!我知道實體店的銷量比網上平台多出千百倍,此舉冒險非常,我更有可能面對好一大段時間生意大減的風險!但本着破舊立新的精神,我今日正式宣布,《小杜良品》所有產品今後不會再在AbouThai 阿布泰國生活百貨(簡稱阿布泰)出售。至於之前所收由該店發出的訂單,我們會履行承諾供貨,而此批貨品將會是在該店售賣的最後一批,之後大家想買《小杜良品》的產品,可以到我們的指定購物平台繼續支持我們(詳情容後公布)!

凡事都是一個選擇,我尊重每一個人的決定,所以我們現在為消費者提供多一個選擇!一個購買小杜良品的新方式!

再次感謝AbouThai 阿布泰國生活百貨過往對《小杜良品》的支持。
正常丫
反正再供貨都冇銷量
割過
杜生幾時出埋人血饅頭?
時間岩岩好
下間要搵759
杜老師係台灣都心繫。。。香港人啲錢

杜汶澤:感謝大家支持增胖麵 我們會深入研究把工廠擴充以增加產量

布泰荃灣分店一個小時前現場實況,要大家排隊,真的不好意思,由於購買人數太多,只能每人限買五包。
感謝大家支持增胖麵,我們會深入研究把工廠擴充以增加產量。

人地排隊等村巴咋,ON9 杜狗,DLLM
堅料黎?

係既話好撚7
樓上咪又係trust me bro
有龍膽石斑湯
呢個source 連登公信力夠哂
佢面皮厚,唔怕柒
杜狗:又可以反面啦
又係到分化同路人
成班香港鬼
生意為緊

唔知佢知唔知楠哥單野內情定見勢色唔對割席呢
佢成日話自己啲鴨血同麵銷量no1
成日經過阿布泰都見一大堆
杜生照顧你班港豬入定多啲貨乍

台狗想食都食唔到
寧願割錯都好過到時走唔甩…
學光頭汪洋果句 全部都係幫過我既契弟
狗咬狗骨?
其實增胖麵依家已經冇人搶
我係佢出個時就真係買唔到

個麵既成本唔平, 搞到麵都賣得貴
但我明白, 係好食既
依家都keep住有買
但唔係個個都會20蚊買個麵
我唔想佢同一蘭啲40蚊麵一樣
希望佢諗諗
假啦

我果日都排左個幾鐘先買到
杜狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞