海賊王1074

78 回覆
14 Like 4 Dislike
第1次更新,簡易情報翻譯 by【TalkOP漢化】柯,翻譯出處:TalkOP海賊王-論壇/wb/wx;情報出處:英文站;
1074話標題 mark-III
標題是指戰桃丸為了讓大家平安逃出而釋放的50台新和平主義者。
路飛和索隆看家,其他所有人都去找貝加龐克了。
索隆也想去幫忙找貝加龐克,不過大家都擔心他會一如既往地迷路。
波妮在記憶世界裡看到小時候的熊被打。
薇薇和摩根斯還有瓦波爾在一起,摩根斯想寫一篇關於草帽一夥綁架了貝加龐克的報導。
下週不休刊。
路飛 ,索隆 vs 五老星 ,黃猿
痴線又加速
摩根斯一如預期,寫草帽綁走博士
懸賞金大升
1074話標題 mark-III ironman???
標題是指戰桃丸為了讓大家平安逃出而釋放的50台新和平主義者。

路飛和索隆看家,其他所有人都去找貝加龐克了。
路飛有見聞色都留係度做BOSS
索隆也想去幫忙找貝加龐克,不過大家都擔心他會一如既往地迷路。

反政府悲慘過去?

薇薇和摩根斯還有瓦波爾在一起,摩根斯想寫一篇關於草帽一夥綁架了貝加龐克的報導。

薇薇失蹤,炎帝薩波死前原來託付左俾摩根斯?
摩根斯繼續吹大路飛
遲早報埋尼卡形態
估唔到仲有個大食傻仔嘅戲份
以為啲世界會議出下場就算
咁強見聞色都要周圍搵
鳩sir果然無令人失望
薩波有死到咩

痛苦嘅回憶係熊為咗波妮/國家接受改造

瓦波爾救薇薇 摩根斯再救走佢哋 所以一齊
摩根斯咁快收到風應該係海軍入面有內應
劇情做滅島到死左,後面點寫佢翻生另計
呢d橋段通常薩波俾人救或唔知點樣走甩
咁重要既角色唔會咁樣死法既
佢自然系 枝炮無霸氣打唔死佢
除非滅島浸死
好野渦咁都可以當薩波死左
海鷗報社個社長

2023年2月12日海賊王1051集動畫預告「下週動畫預告《傳說重現!轟天動地的路飛之拳》」

四王認證
一排冇睇, 想問下打撚完凱多未
打完好耐
打完9個月
想睇下五老星有無料到
點解唔續續畫五老星
標題是指戰桃丸為了讓大家平安逃出而釋放的50台新和平主義者

上一話先講絲圖西同路奇威權同級
所以改唔到命令
如果戰桃丸未死低一級嘅路奇又點樣覆蓋佢命令?
索隆一盪失路,通常都撞到靚女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞