勸世!加拿大OWP人士行唔到StreamB唔建議黎!

548 回覆
1303 Like 42 Dislike
其實仲有個玩法嘅
去加拿大做咗一年嘢先
然後再返香港讀書
變行stream b
趁未開學而家報個2年master都趕得切25年deadline
租house揸GLC都拎出黎曬
有幾on9 既人先會講香港濕凍攞命過-20度,你無腦唔緊要,但問題係呃9左同樣無腦既後生仔以為自己好易頂到-20度,cls 9 upper
有咩咁值得拎出嚟講?
點敢串你最緊要唔好凍親
揸Benz好吖唔會影衰香港人
連登軍師老點完人走就無責任
其實唔改steamb呢件事
仲係未100% confirmed
呢下呢幾日加拿大個邊點樣update先
即係master唔洗係postgraduate diploma先要?
你去轉richmond睇下幾多人渣Mercedes 啦柒頭
咁都拎出黎打飛機
Yes
今年直頭唔凍 我件大羽絨一次都未著過
-20度得星期五同星期六朝早個一次 仲要唔係太大風
真心 呢到-20度唔難頂
香港時我反而會凍到縮縮吓
一件羽絨仔 企半個鐘都得
會員編號:#35101
會員名稱:Imperial

【犬隻】
事蹟:「走入商場燒聖誕樹打爛藍店 美麗新香港
詳情:https://lih.kg/ykMRLzX

天朝犬隻List(397人) 提供
【犬隻】
事蹟:「手joke已成condom
詳情:https://lih.kg/yPFfHqX

天朝犬隻List(397人) 提供
如果係以開左暖氣既情況下唔凍,咁你係香港唔識開暖氣既咩個班傻西,咁你係北極搵個室內開暖氣都舒服過香港啦,咁對比都無撚腦。香港明明就窮到暖氣唔開就話難頂,大大聲話比人知窮到傻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞