[I/A] Puzzle and Dragons (762)龍族拼圖球迷臨時討論區

1001 回覆
0 Like 8 Dislike

電話佬渣ga 全囡囡隊輕鬆打
咁快放棄?唔似你性格
你隻恐龍繼十字軍有冇得諗

咩料
嘩屌
以為改圖
手機佬沒有輸!!!手機佬。。。沒有。。。
禾睇唔到
晨咁早個Topic就咁deep……
性別定型
deep….deep….deep....

down….

想請教各位ching 木位可以放隻咩拎走畫畫妹
我玩得斷斷續續 大部分pool都係得80-70%
如果情人節隻木屬紅龍刀啱唔啱 或者小岡
小弟無big mom 有冇ching可以add我親友
話說我今日游水嗰陣,突然見到女仔,佢喺我隔離游,我哋游咗一陣,突然演變左我同佢比賽

因為我哋游嘅時間近乎一樣,游咗兩三個圈,我同佢仲要係咁相撞
之後我主動開聲,問佢同唔同我比賽,佢話「好吖!」,結果大家都各有贏,不過佢贏得多啲,因為我游咗成粒鐘,已經冇乜體力

最後我哋就吹下水,咁我好例牌咁問佢,可唔可以Add ig,咁佢就話:「唔好啦!有緣喺度游水一定見到,而且我會去某間Gym」

大家覺得呢個狀況我仲應唔應該去試下追人?
我係佢男朋友
唔該你收一收皮
有無暗木 萬聖節樹鎖魔女

big mom 有
可以add 192 337 292
找到女友並非一件容易的事,並不能通過簡單的方法或技巧以保證找到。它取決於很多因素,包括您的個人特質、生活方式、興趣和價值觀以及周圍環境。

如果您希望找到女友,建議您首先改善自己的生活,擴大社交圈,參加各種活動和社團,以及增加自信心。當您遇到合適的人時,保持誠實和真誠,並與對方建立信任。

請注意,在尋找女友時,不要忽略對方的感受和需求,也不要過於急於求成。最重要的是,對於任何感情關係,誠實和尊重對方是至關重要的。
啱啱同frd左差唔多10年嘅朋友絕交
呢位朋友由小學識到宜家
中學嘅時候都成日會一齊放學傾偈
直到3年前佢全家移民左去其他國家
因為好珍惜呢段友誼
所以我有keep住send message比佢
同搵佢傾偈
唔知幾時開始
佢覺得我呢個行為係好煩同好悶
覺得要消耗自己嘅情緒黎覆我
於是攤牌同我講
聽到個下好驚訝
原來自己係佢心目中係咁樣嘅存在
同時都反思自己係咪做錯左
好似成件事都係自己一廂情願咁
原來自己嘅存在同行為係會為佢做成左壓力同負擔
雖然同左佢講自己嘅想法同理解佢,但佢咁樣同我講完
叫我唔好成日搵佢同在意佢
我諗我之後都唔會再敢message佢打擾佢生活
但個感覺都係好似冇左一個好朋友咁
好sad
諗緊係咪自己嘅問題同對好朋友嘅定義有誤解而導致呢個結果
乘斑7投。。。。左撚煮曬
講一大堆野
結果都係0-1
貢梨想典?
想梨唔好再吊女。。。
你加密得三重 仲撚難睇 屌你老母
朋友只是煙幕
你女又冇 fd又冇 典蒜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞