[SPUNK] Apink討論區(82) 恩地seeyouveryverysoon

1001 回覆
18 Like 0 Dislike
身邊啲人無癮都算,台上果個灰埋至弊
睇youtube, All for you 合唱都咁細聲
恩地一定好唔開心
All for you 海外飯卡硬關,hopefully sky 先過份,intro 無人叫應援要重唱,重唱啲應援都係細細聲,feel到佢嬲
我覺得唔係最貴 好似588 888呢啲唔識應援都冇咩所謂啦 撐下場is ok 好似今次888空左果part咁寧願有路人撐下場都好過空左啦 知少少都肯嚟睇已經好感恩

不過買最貴飛附近都有啲人唔嗌就真係講唔過去 得4首都唔記 遲啲Apink成班嚟10幾首點算
我調轉
Mamamoo坐前面啲人喪叫
恩地附近冇人叫
有啲片好大聲有啲片冇乜聲 但睇恩地個story聽落其實都幾夠聲 好過台場
諗起港場嗌到痴線 朴初瓏 尹普美…
如果再有機會再嗌一次
可能唔同區?係咪d fancam係後面 聽落唔係咁大聲
真,買貴飛拎燈都唔係路人飯,我expect 佢地會出盡力應援
我都係呢個feel 我坐係度係聽唔到聲 但睇地b條片雖然未到勁但都叫聽到啲聲

但都係果句 唔係全場都大聲想哭
講intro journey for myself 咪一樣靜哂 不過係啱啱開場冇咁覺 hopefully sky就柒在俾恩地cut停問咩事冇人嗌 但除左intro hopefully sky都唔算差啦 Away就真係成首得away有聲 我會排Away<hopefully sky< journey for myself< the spring < all for you Away最細聲 hopefully sky最柒
Journey intro 俾全場大叫ko左,所以無得計,其實連jeong eunji you’re my sunshine 都唔嗌又係抵鬧
OMG
麥花臣既hopefully sky應援不再
好鍾意恩地清唱個part 好聽到起雞皮
不過恩地應該真係好鍾意我地香港啲panda,如果唔係佢都唔會係ig到連post4 個post講香港場
其實咁睇 去既未必係追左好耐 但多左新既飯都係好事黎
4年前個氣氛真係太正
見佢連台下有人戴4年前個髪夾仲記得
希望佢今次唔會太失望
最好笑係叫aegyo既時候真係同4年前一模一樣
坐我右手邊嗰男人都係入去齋聽歌
想換下wallpaper 有冇咩靚相可以share
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞