[SPUNK] Apink討論區(82) 恩地seeyouveryverysoon

1001 回覆
18 Like 0 Dislike
睇人生一杯嘅飯拍
發覺台場港場都有應援
想問大家點解知點應援
Show前無留意到有應援教學
地B
附近啲人都係嗌hey或者ya就當係
呢隻係恩地即場親自教
佢綵排個時有教
原來地B有親自教應援
你哋就好 有地B教
睇完con應該成個月都可以慢慢loop恩地啲歌
正常好似都有講多次

失業大軍
大把嘢做,又可以做pro gamer,又要睇波
咪就係仲有VR 女團可以玩係入面係咁兇人
想念恩地的第二天
過咗兩日先回到魂,仲係喺演唱會mode

我唔知有團票 係公售搶飛搶返嚟嘅
個位係1088嘅頭排中間 左右兩邊都係男飯
感覺上係識啲韓文 唔多似放唔出嘅牛 但無人叫
自己一個睇 幾好feel都無用

已經盡應援盡尖叫 諗住用生命影響生命
點知去到完場都影響唔到…

追po見到啲觀後感話團票嘅飯都靜
我以為係自己問題 公售嘅飛先靜…

到底要幾好彩先可以遇到一齊應援一齊喪叫嘅隔離左右?

希望下次very soon嘅時候可以遇到會出聲嘅隔離位
原來對上一次啲應援對比今次真係大聲好多 睇返yt都好好feel
睇黎細場有細場嘅好🥹
搭地鐵聽到有線新聞報道travelog
聽到恩哋唱我獨自的旅行
即刻雞皮都起埋
又要睇地b食放
上次con隔離左右有人一齊嗌個氣氛真係差好遠 會嗌得放好多 加上自己本身好怕羞毒撚格(搭小巴叫落車都驚果種)今次仲要第一次得自己一個去 一開波嗌見隔離附近都冇聲即刻心入面屌出嚟 不過為左出一分力俾恩地一個離忘嘅回憶都唔理咁多照嗌到聲沙 最尾好興幸自己有出盡力應援 希望其他因為怕羞唔敢嗌嘅panda下次勇敢啲 反正柒完第二日唔會有人認到你
我後面一對韓國人情侶,隔離台灣人,全部都冇嗌出聲完全唔明佢哋已經咁貴飛嚟香港都唔投入係咩事4年前嗰場細得嚟但夠晒溫馨夠晒氣氛 今次真係…
當你諗到恩地咁用心準備同落力演出
就會連條命都會嗌埋出去
好多人買貴飛 連panda手燈都無支 隔離左右一粒聲都唔出 認真好無feel
始終隔左4年 中間又出咁多新團 恩地 apink人氣跌都正常
加上會留意apink既都大個哂 少左年輕時個種熱血
不過大家仲肯入場支持地b 已經好感激!!!
https://youtu.be/wnHcUwdY2C8
官方po咗vcr出黎
講真 真係寧願係細場搞
起碼有得加場先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞