就張婉婷導演事件 政府應該點拆

20 回覆
16 Like 5 Dislike
當無事 繼續加入推廣香港新優勢小組
踢走張大導 換另一個上場
情操高尚
點解要拆
睇吓話落幕班人就衝曬去又搶飛又炒
驚無人睇咩
俾人鬧都畢嬲都鬧開
佢有佢過又唔會少忽肉
點解要拆
驚無人睇咩
俾人鬧都畢嬲都鬧開
佢有佢過又唔會少忽肉
點解要拆
驚無人睇咩
俾人鬧都畢嬲都鬧開
佢有佢過又唔會少忽肉
幾符合唱好香港個本質
幾符合唱好香港個本質
政府: who fucking care
佢唔係身體力行話畀大家知點說好香港故事咩
要拆啲咩啊?
支持給十九歲的我暫停公映,從而傷害校方同導演的心!
校方傷心就會搞到教職員冇心情做嘢,從而影響教學質素!
教學質素下滑, 從而該學生將來出畢業出路就會有影響!
畢業出路就會有影響,從而令到生產力下降!
至於導演冇心情做嘢就簡單直接,從而一眾電影工作者生計(直接導致生產力下降)!
生產力下降,從而香港經濟就會下滑!
香港經濟下滑,從而社會就會動盪不安!
社會動盪不安,從而國家安全就會受到威脅!
為了保障國家安全,強烈譴責支持暫停公映人仕!更甚嘅,向有關部門舉報!
保障國家安全,你我有責!
根據公眾籌款活動條例 處理?要全港市民籌款俾佢幫佢中學起泳池,係咪要申請籌款牌照之類架?
風雨蘭幫手睇下啲少女咁樣俾人拍嘢係咪性騷擾?
私隱公署 同埋 其他商業罪案嗰啲都可能牽涉?
直接condom張盜演係最好方法
又唔係咩親系
學大陸思維,全部野責任不在我方
攪上法庭
由法官宣判為高尚情操
人大釋法
完美代表到美麗新香港
即係大家同意留佢喺個小組度獻世
關政府咩野事
係學校 導演 校長同學生的問題
你未聽過要成功必須自手宮先咩
佢依家被社會特別係年輕人遺棄
咁先附合做政府要求
釋法解決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞