影相真係一個人算,唔好入group

27 回覆
60 Like 4 Dislike
影相一班人影做乜鳩?偷爭位?不如一條友專心影,影下再思考下好過。
仲有好多都係器材撚,一味毒你買哩樣果樣。好多人俾人毒兩下做買部貴機貴鏡,但係連手頭上有嘅嘢都未發揮得到。
影相一班人影做乜鳩?爭位?不如一條友專心影,影下再思考下好過。
仲有好多都係器材撚,一味毒你買哩樣果樣。好多人俾人毒兩下做買部貴機貴鏡,但係連手頭上有嘅嘢都未發揮得到。
岩呀, 又唔洗就對方想留幾耐就幾耐
莫講話入group,就算同本身識得朋友一齊影都唔想!
極其量因為去一d偏僻、交通唔方便地方
多個人share交通費或者對方有車
否則都係盡量自己一個影,喜歡影幾耐就幾耐
冇錯,同熟人就變咗傾其他嘢。
真,攝影group好多毒撚/奇怪人
冇人過,有冇咩奇怪事分享?
一齊影最後都係會變吹水飲啡
同埋會難專心
一定係自己影先有idea 入到flow
入到去只會變龍友團,成班毒撚爭女影,N影一
有時影完一張,再諗下邊度影得好,邊度影得唔好,再修正。
最唔明點解要share女去影
條女係鍾意你影咩都話你靚㗎啦
如果係影女group
明顯係大家夾錢請條女返黎,大家圍住狂影
又或者係搞手從中賺錢
正常麻甩佬唔會share自己條女出去被人影
影女group成個feel好龍友
share影完邊個有得屌?
見到lazy開班 一堆人影女
好少俾你屌,唔同市場。
如果你靚仔肯俾多少少,幫你HJ FJ
靚仔仲要俾錢佢
攝影同做模要型都係一樣,求自high
今日去影黃楓玲都有條友仔專登渣住支大炮小白走我旁邊 想so被我睇咁得啦叻啦
我果時m43 用300mm(等效600mm)手持周圍走打雀,啲阿叔都笑鳩me
去到各自影還好 試過條友每次影完都抆人過去
教埋人點影呀用咩角度 我串鳩佢咁不如你影完send張相俾我咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞