覺唔覺考車唔合格係到瀨三瀨四好黑人憎

25 回覆
59 Like 39 Dislike
廢就廢啦你班學神仔
又話條路乜乜柒柒 又話個考官好難考 咪又係有人係d地獄官手上照合格 你班學神仔真係好撚廢 一日到黑係到瀨三瀨四
只有學神post 會有人賴
商用車post 冇嘅

因為班學神要學車考車果陣要全世界讓佢
係 覺得自己考試一定要人就晒佢
的士狗係仆街 但唔代表你可以唔使理佢
又話咩行人沖出嚟搞到肥咗佬
如果咁都俾拎到個牌香港年中唔知死幾多個人
其實係香港嘅彈考牌制度搞到人都癲,一肥咗排正常期要一年,排快期貴到痴線
因為大車都知自己衰咩
細車連自己衰咩都唔知
屌 成日瀨無運所以肥咗
咁畀你考到係咪要次次有運先揸到車呀
特別係考幾次都衰嗰啲
但事後只識屌個考官
從來唔檢討自己
好好笑 睇d人成日話個官冇啦啦踩停佢 你唔危險踩停你批咩仲話個官冇啦啦
覺,仲要覺得考第二次先pass先至係車神嗰啲先至最乞人憎
香港考牌制度應加入智商測試 🙏🙏🙏
遇到衰官 啱啱肥左第三次自動波私家車
講真肥三次就應該無得再重考
死咗佢好過

有個fd好似樓豬咁話肥佬左瀨右瀨好乞人憎
但係又話「佢1 take pass係好彩咋」
Pass就瀨好彩, 肥就唔好瀨?
我老竇都話我係好彩先一take pass佢自己考咗一次,唔得就冇再考
我個考牌官好好
好想幫佢含撚報答佢
仲要第二條線
你全家死啦
咁撚口臭
不用理佢,條友應該精神有點問題的 🙏🙏🙏
我覺得 pass 真係可以靠好彩
成程路無任何突發野 可以係話有運

但屌你老味 但肥唔係因為無運囉
有人突然死車之間行出黎
你唔識一開始減慢返車速過死車群既咩

條路學車行咁多次唔知邊度有小路口
可能會有車出黎 然後又係慢返小小
或者留時間預備隨時做反應咩

前面架車的士無客
可能會隨時晌市區隨時停又唔識預咩

咩有架車突然插埋黎搞到考官dup
唔通架車由天度跌落黎咩
有睇鏡就知架車唔係「突然」啦
根本有意識
呢啲所謂意外根本唔會發生

肥唔係無原因
唔好瀨
最好笑嘅係
考車最快都係3波 5xkm/h
咁大架車/人沖出嚟都停唔切唔該檢點下
根本揸得多先會熟 當年我學咗四十幾堂先去考一take pass
我都想 之前個官又後生又靚仔又nice
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞