[I/A]eFootball 2023(471) 我要成為世界第一前鋒。

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
我 plan 緊年尾旅行
但未諗到去邊
曼城扣分了扣20分吧

@香川 望住阿仙奴拎冠
曼聯熱刺手拖手踢歐聯吧
北京 上海
大灣區航空
曼城下季踢英冠
點會
交保護費就搞掂啦
曼城單野係咪阿迪達做污點證人

英超賽會宣佈,經調查曼城由2009-10至2017-18球季嘅財政後,發現大量涉嫌違規地方,包括無向賽會提供全面嘅收入資料、無披露領隊同球員薪酬支出、違反歐洲足協財務公平條例、違反英超盈利及可持續性條例、以及無配合英超賽會嘅調查,合共超過100條控罪。
| Accusation No. 20 of the FA against Manchester City is due to the length of the grass of the Etihad stadium during the 2009/10 season, about 3 centimeters, which is considered to be too long.
不過取消埋曼城個幾年既英超冠軍吧

利物浦追封番前幾個英超冠軍
熱刺係咪都有個 fa 定聯賽盃
yes 有冠軍了
冇認真睇,但我諗同 sponsorship 有關
自己開一堆子公司再贊助返自己,所以點都唔會 fail ffp
之前都被人踢爆過
Any pvp
咁我要蘿蔔
好討厭她
樓主
Any ?
點睇牙古路成個球員生涯唯一一個精彩時刻將會從歷史上抹去
https://lih.kg/3299165
[COYS -刻在我心底的名字-皇家艾馬臣!] 熱刺球迷吹水區464
https://lih.kg/ziRHePX
#222 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

快手入去正皮
Go?bear
Bear go
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞