[I/A]eFootball 2023(471) 我要成為世界第一前鋒。

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

●efootball 2023 球員種類:

Standard – 以本球季中表現為基準的球員,可在標準球員清單以GP簽下。

POTW – 由k社本周精心挑選出來的球員,只可用Coin簽下,已是早高能力值,因此不用升經驗以進行能力點分配。

Legendary – 過去表現卓越的傳奇球員,可用Coin簽下,通常一個pool只有3位傳奇球員,其他為標準球員。

指名合約 – K社會定期推出一些比標準更強的球員讓大家以指名合換取,玩家可以打電腦活動換取不同星級的合約

● Q&A?

1. 新手洗唔洗刷首抽?

新手開波時盡量先以指名合約卷換取自已喜愛的特別版球員,然後若有coins就留黎抽POTW(精選球員),唔滿意既可以繼續刷到自己想要既球員為止。

2. 如何加強抽到既球員實力?

打取電腦活動或與玩家比賽的活動會得到經驗卷,可以幫你選取的球員升lv。

每次升lv都會得到點數:

球員能力值:增加其球員個人能力值

球隊風格熟練度:增加其球員對教練陣式的熟悉度,例如哥迪奧拿以控傳為主,球員控球能力愈高便愈適應。

3.點樣改Email或者密碼?
https://my.konami.net/

4. 操控方法
操控類型有 Advanced 同 Classic 揀
推薦 Classic 佢類似手制咁樣同埋易上手啲

連登杯冠軍名單
2020UEFA: 月城雪兔
2020World cup: 出奧燒啦
2020歐洲x南美杯: 出奧燒啦
2500戰力杯: Aristo~
第二屆普黑團體盃賽: Aristo~ 一生人三次 waiiiiiiii 我朋友係金毛獅王
Legend盃: 出奧燒啦、AC米蘭、 鳩改住先、球皇balotelli
歐國盃: AC 米蘭, 香港高登, 用住先啦
2021美斯盃: 月城雪兔
2022 pes世界盃: 高登
下個po改473 唔記得改number
我就是潔世一
Direct shot!!!!!!球進了
epoint換恩沙基
pin this
不如你開過仲好 反正得幾個cm
唔制
你個nowe有冇幫你訂閱左個咩nowfree任睇組合完左世界盃個pass上去check見到佢自己幫我訂左呢舊野

定呢個plan係免費又冇得取消
我睇完南韓鬥巴西=沒得看孫興民=世界盃已完

成個apps都del埋
頂死香港班球員
2018年世界盃 南韓變陣出佢 2米高巨人前鋒 配孫興民 寄誠庸攻堅 瑞典要立即換中堅 鬥頂

雲巴咁低stats
最後小組出局
我之前打pes都有用過佢 不過90分鐘都出5到一個俾佢頂
因為我用4312

雲巴大概都係28lv左右
咁睇好似杜奧巴仲好用
你話神級 慢慢用
唔好比我見到你抽雲巴
點知佢出到level咁低
凡事無絕對既
Btw 列卡特好高stats
人夫承諾:只進入你的身體 不進入你的生活
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞