七萬蚊買二手RV. 呢部既性架比係咪最高?

15 回覆
0 Like 1 Dislike
honda CRV 可以買到 2013, 2014.
Lexus RX系列、RAV4 只可以買到2010, 2011.
我唔考慮 hybrid, 因為用開果間車房係 one man band, 應該唔識整 hybrid.
請教全能既連登仔, 有乜建議、評價?
有冇其他日本品牌既 RV 都耐用, 易維修?
呢個時代連hybrid都唔識整, 佢係咪準備退休架喇
唔係成間屋咁果啲先叫RV咩?定係我理解錯
7萬budget太少,建議你攞多少少錢出嚟先至考慮買車
你理解得啱,我估佢想講SUV
係SUV, 唔係RV
自膠
係 SUV, sorry. 派咗膠俾自己
可能佢想買R洲既SUV
簡稱RV
但唔明佢問咩HONDA同LEXUS
其實你冇錯
八九十年代好多車廠會叫Wagon同SUV中間嘅crossover車做RV

只不過係30年前

呢部啦,性價比最高,幫你賺返幾千萬
我更正番做 SUV, 重新發另一個 post
發你老母
https://www.marketersgo.com/marketing-strategies-tactics/202001/ig-fb-yt-social-media/

井底之蛙,你睇吓呢篇台灣文章有冇用「發文」呢個詞語先
買完冇錢整
停車場租又要按金
車門個d似子彈窿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞