英國研究預計,BNO會為英國庫房帶來260億港元收入

115 回覆
131 Like 6 Dislike
香港政府指示英國學術機構在英國製造對立?

原來李家超咁犀利?失覺晒!
其實有

返工就有
我買出一樣野已經多佢十倍
真心建議你呢類印象派時事台返下屋企先

唔講其他 講呢幾年嘈得最緊要既
呢單貴到直頭要減站 班買咗Crewe 既兒英垃圾日日屌緊鬼
而家最新既走線係點?
一定要pin呢個
講揾錢一定係英國!英國有票有底氣世一!
珍, 只要任何國家收到14萬左右香港人, 加埋我哋用獅子山嘅精神推動佢哋嘅經濟 ,
你睇!而家白人知我哋係乜嘢料,公開感謝我哋

識小小經濟學嘅,都知道我哋香港人個比出嘅multiply effect
係勁過本土白人好多。

香港人係英國洗一鎊可以製造嘅經濟效益,相信係本地人要使五鎊以上先做得到相同效益
成班喺度討論,點樣可以睇電視但唔洗俾tv licence幾有錢
真 留係香港日日都係燒錢
加拿大係英聯邦兼5眼兼美國後花園要跟美英插手香港關你撚事?反正人哋加拿大比你匪雜早前G20當住記者屌嘅杜魯多,做實事上係明落你面覺得要做咪做囉係指要收留香港學生人材呀,你管唔到你好撚嬲?

仲有,你個窮閪蟈嘅論據笑鳩你指佢哋窮嘅西班牙葡萄牙意大利希臘但係窮撚過匪中共蟈做乜唔反駁?又轉移話題拉埋加拿大嚟講,你係咪咁撚廢?
打一大段野但言之無物,全部自己幻想。連登仔不學無術真係無講錯。
唔撚識應就言之無物

加拿大係英國盟友插手香港人權係擺明收香港人,你匪共你雜爹你條垃圾支那賤畜好撚嬲?你支那口交部出個聲明就收咗嗲啦,幾時論到你呢條自己都認咗愛黨大灣區低級5毛出聲呢?,收聲當幫匪共忙,唔好令匪共口交部咁撚老尷啦傻閪

英國研究預計,移民高峰期已過。全期只會有30萬左右港人去英國!
https://lih.kg/jyxhmT
#2 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞