[國際巨商]角落生物團 (2)

359 回覆
31 Like 7 Dislike
巨商係香港都推出左將近20周年,相信都係唔少人既回億。
即使過左咁多年,巨商獨特既戰鬥模式、經商系統依然係令人印象深刻。
四大天王、屬性系統、匠人系統等等既推出,亦都令隻game玩法變得更多元;
戰商型玩家既主力打手選擇比以前更多之餘,近年新推出左各色各樣既BOSS、各種劇情模式、血戰模式等等,都令人耳目一新;
商人型玩家同樣多左好多新野玩,利用匠人系統、全新既道具製作系統等等,搵錢唔再局限於跑商,而係所有玩家都要扲荷包同你買野。
無論你鍾意咩玩法,係無課/少課/大課既玩家,係接近無外掛既國巨,點都會有出頭既一日

唔講咁多 入正題先
屬於既香港人商團Sumikko上線喇!
如果你心郁郁想玩,但好多新野都未熟悉,點算好!?入GROUP!
如果你抵受唔住一個人打機既寂寞,點算好!?入GROUP!
如果係國巨人生路不熟,點算好!?入團+入GROUP!

Discord link: https://discord.gg/TMgj5ukRg9
官網: http://www.thegreatmerchant.com/

我地係新成立既商團,無論你係白紙一張,定已經係其他商團既成員,都歡迎你地入黎一齊吹水一齊升lv
不定時會有人帶升/解任,只要你開到聲,就會有人幫到你
商團黎緊都不定期會有活動,抽下獎 送下野,岩哂新加入國巨既你

時隔12年主角終於準備推出2轉,依家唔回歸等幾時
唔講咁多,玩巨商先
會唔會無啦啦比人踢架?聽講有人比人踢左
正常有吹下水就唔會踢
Pish
早晨一推
尋日岩岩更新完
1.terry
更新唔到 重裝左幾次 去到1個位就停咗話cannot connect to the patch data server. Please check your internet status.
有冇人識點整
用埋vpn / 關埋防毒都唔得
join咗discord group未? 有得download壓縮檔
20年前沙士個陣我就係玩巨商Online!
好記得當年搶過幾間廠!
仲記得當年入左個商會會長叫谷行條野!
玩得巨商嗰班起碼都有返咁上下歲數
西西老母比狗屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞