愛華頓係英超唯一一隊沒有在冬窗買入任何球員

217 回覆
179 Like 4 Dislike
季初睇過幾場後備出黎係幾勁 勁過機師木仲諗緊點解之後無得出 原來賣走左
就係唔明點解要咁快就換血
清人不如清啲squad player
再執啲青訓啦
賣人係老細想縮皮
教到隊波廢哂都唔關事
屌 上季就應該要降啦
乜撚跌左少少
安76後期已經收撚哂皮
印象流到癲
係鬼 James係皇馬果陣已經同肥賓有啲牙齒印
迪尼又係同肥賓炒大鑊先比人賣走
戴治隊搬泥都排緊第一
唔難
你就印象流 佢傷完後期都無乜點出
傷完出黎4場有1g1a 然後又傷+covid就無出
點撚樣收撚哂皮呀 9up佬
https://footballleaguefc.com/everton-2020-21-player-wages/

其實肥賓清親果d都起碼拎緊10萬鎊以上
咁當然你可以問:點解唔清mina/gomes之類
但mina/gomes真係有球會肯要?
有d拎住高薪既真係擺明坐到完約都無所謂
咁就唯有郁果堆有球會有興趣既
IQ150
迪尼係同佢反面先賣
James本身係皇馬已經同肥賓有過節
事後又話係幫老闆手清走?
因為關係唔好 所以肥賓想賣
咁賣左又無成績 係咪肥賓既責任呀
在老闆立場有人幫佢慳到人工係好事
但你問題賣完人交唔到成績呢
但你點知james/digne比肥賓清走純粹係私怨
講真以james既踢法,加上肥賓果d執教風格
James留隊都未必會發揮得好
佢哋之間嘅資源已經係眾所周知㗎啦喎。唔夾時辰八字,點都唔會踢得好
私怨。打錯字sorry
肥賓俾人笑間諜唔係因為佢清人
而係佢清完人但又交唔到貨出嚟
就好似巴塞清走美斯
結果連續兩季落歐霸

只睇動機當然個個都有合理理由,唔通真係一心想做個攪屎棍
但最重要係結果一fail,幾正當冠冕堂皇嘅理由都係空談俾人笑
Patterson?呢條友放題咁
好能慘

// 啱啱碌完twitter,發覺尋日deadline day主角原來係愛華頓,一日被人reject 8次
名單包括:
伊斯美拿沙亞,屈福特唔想放
Sulemana,球員揀榜尾修咸頓都唔揀拖肥
基奧特,球員本人表示不了
Sheraldo Becker,柏林聯唔想放
巴舒亞伊,球員本人表示踢費倫巴治開心啲
干拿加拉加,車仔唔肯放
Iliman Ndiaye,出2500萬鎊加add ons,錫菲聯唔肯放
Beto,又係2500萬鎊加add ons,烏甸尼斯唔肯放

依家得返安祖亞耶唔知可唔可以自由身加盟 //
懷念安76+占士嗰一期,真係好好J
撞正武肺起球場
大水喉又因為俄烏戰爭制裁
冇錢都好正常
靠拜恩斯高文吊命吊咗好幾年
James係邊個?失憶

林伯六邊形陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞